2777
2789
عنوان

بنظرتون داشتن دوتا بچه عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 64 پست
اره بخدا ولی من نیتم خیر بود من عاشق مامانشم بهش میگم خاله از کوچیکی واقعا زن خوبیه بخاطر مادرش رفتم ...

نه نرو ببین عزیزم ما اونارو که نمیتونیم درست کنیم ولی خودمون که میتونیم نریم و نبینیمشون تا آرامش داشته باشیم هیچی مهمتر از ارامش خوده ادم نیست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرو ببین عزیزم ما اونارو که نمیتونیم درست کنیم ولی خودمون که میتونیم نریم و نبینیمشون تا آرامش دا ...

اره دیگه نمیرم اونم دیشب چون مامانم گفت رفتم بعد یکماه خونه فامیلمون ولی دیگه نمیرم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
منم دوتا بچه دارم..اگر همسرم پا بده سومی هم میارمپولدارم.میتونم برسم میارم به بقیه هم ربطی ندارد

دقیقا روزیشو خدا میده سنگینیش رو زمینه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
نه عزیزم دو تا خیلی نرمال و خوبه...بیشترش جالب نیست ولی این خانم از روی همون لج اونطوری گفته

اره خودمم همین فکرو کردم

اره دیگه نمیرم اونم دیشب چون مامانم گفت رفتم بعد یکماه خونه فامیلمون ولی دیگه نمیرم

منم نمیرم یه دختر عموی بلانسبت بیشعور دارم متنفرم ازش حسود و عقده‌ای هستن البته بازم دارم تو فامیل نهایت هر چند سال جایی ببینم یه سلام میدم همین

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
نه طبیعیه ولی بیشتر از ۲ تا زیاده جمعیت کره زمین الکی زیاد میشه و کلی مشکلات کمبود آب غذا نابودی محی ...

😂😂

هرکس عقایدخودش رو داره من خودم بچه دوس دارم الانم مامان چهارتا فسقلیماونم خیلی بیشور بوده

خداحفظشون کنه گلم

خنده اش کجا بود مگه اثرات ازدیاد جمعیت بی رویه رو نمیبینی

ببخشید 😑😑

زرنگ بودیم آوردیم.بهش میگفتی بگو ماشاالله..چشم نداری ببینی. تو که موفق نشدی خودتو به شوهر برسونی چی

بخدا ازین بدترا گفتم بهش ازرو نمیره 😑😑

منم نمیرم یه دختر عموی بلانسبت بیشعور دارم متنفرم ازش حسود و عقده‌ای هستن البته بازم دارم تو فامیل ن ...

خیلی رو اعصابن اینجور ادما بخاطر ینفر باید با کل کس و کارش قطع ارتباط کنی😐😑