2777
2789
عنوان

کسی از عبدل آباد هست ؟ یا از آشناهاتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12134 بازدید | 195 پست
من نمیفهمم فقط زنه چرا دختره رو میزد... باید شوهرش رو کتک میزد...از شوهرش باید انتظار وفاداری داشته ...

شوهر منم دقیقا همین حرفو زد و بر اش عجیب بود که چرا داره دختره رو میزنه باید شوهر خودشو‌بزنه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
شما أدبت با اون پست كاملا مشخص شده 

تو که دم از ادب میزنی چرا بهم گفتی فقر شعور داری؟ اصلأ به تو چه ربطی داشت هر وقت توی تاپیک تو اومدم نظری دادم اون وقت بیا اظهار نظر کن

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور جاییه؟ منکه قبل از کلیپ نمیدوستم کجاس.ولی از بعد کلیپ همش فک میکنم ی محله ایه که کوچه هاش تنگ ...

نه اتفاقا ما یه فامیل خیلی ثروتمند داریم ساکن عبدل آبادن

یه پاشون آمریکا است یه پاشون تهران 

دلیل نمیشه هر کی عبدل آباد زندگی کنه فلان و بیسان باشه

مهم تربیت ه خود شخص هست حالا تو عبدل آباد بزرگ شده باشه یا تو گرونترین محله 

من نمیفهمم فقط زنه چرا دختره رو میزد... باید شوهرش رو کتک میزد...از شوهرش باید انتظار وفاداری داشته ...

فکر کنم دخترع رو میشناخت شاید یکی از دوستاش بودع ک فکر نمیکرده بهش خیانت کنه

اینکه میدونستن دختره اهل عبدل آباد هم بوده ممکنه دلیل برهمین باشه ک میشناختنش

مثلا میگن اااااااااااااا اونجا ؟ چرا اونجا خونه گرفتین ؟  نمیترسی میری و میای ؟  نمیتونس ...

چه فضول 

بگو توام به جای بالا بردن منطقه زندگی ات شعورت و ببر بالا تو کار دیگران دخالت نکنی 

کاربر کتی 1377 لطفا پست بنده رو در اون تاپیک دقیقتر بخوانید گفتم بعضیاشون نه همه شون. هیچوقت هم به ش ...

باشد کاربر پسر جوانمرد حقا که اسمتون برازندتونه.ای کاش به کاربری که بهت توهین کرده بود فقط توهین میکردی ولا غیر.

من دیگه با شما کاری ندارم متاسفم برای خودم نه برای شما برای وقتایی که با کسی که منطق اینچونینی داره صحبت کردم.

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
چند سالی هست اونجا داریم زندگی میکنیم 

عزیزم دلیل نمیشه همه مردم عبدل آبادبدباشن یاهرزه باشن که مگه توبالاشهرازاین جورچیزاپیدانمیشه خیلیم پره ناراحت نیاش خانمی 

خدایاهمسرم،پسرم،دخترم وخودم روبه خودت میسپارم خودت نگه دارمون باش😍😍😍😍
عجب!!!!! مثل اینکه اینجا هم من بدهکار شدم!!! شوخی زشت رو یه کاربر دیگه کردن و من گفتم بعضی از کا ...

شما برای من مهم نیستین که من بخام از روی غرض جوابه شما رو بدم جدی میگم.به جنسیتم اهمیت نمیدم ولی جز خطه قرمزامه اینجا روزانه چن تا پسر بهم درخواسته دوستی میدن که من همشونو رد کردم اصلا واسم مهم نیستین

تو هم سعی کن درسه زندیگرو به بچه هات بدی نه به زنای مردم.

در ضمن موفقیت از نظره من یه چیزه از نطره شما چیزه دیگری پس آرزوی شما به درده من نمیخوره .

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

عبدل اباد بدترین منطقه ست هم ازلحاظ خیابونا ومحل زندگی هم ازلحاظ فرهنگ مردمش خیلی پایینه اینو منی که خونم تاعبدل ابادفقط یه ربع راهه میگم خواهرم میخواست بره انقدرچیزای بددیدپشیمون شدخیابونای کثیف مردم بی فرهنگ مردای هیز..

فکرکن منطقه ۱۹ تشکیل شده ازخانی ابادنو شهرک شریعتی عبدل اباد دولتخواه ولی خانی آبادنو کجا عبدل ابادکجا انقدر که مردم خانی ابادنو بافرهنگ واصیلن وکوچه وخیابونای تمیزدارن ومردمش خیلی رعایت میکنن عبدل اباددقیقا برعکسشه

چندباررفتیم سرخانی ابادنو خیابان میعادشمالی بود برای محرم دسته نگاه کنیم انقدرمردمش بافرهنگ سرسنگین ونجیب وباشعوربودن که هرچی بگم کم گفتم البته مردم محله ی خودمم نازی ابادهمینطورن ولی ازمنی که خیلی دقت دارم برای خریدخونه توبهترین محله باید بگم عبدل ابادودولتخواه جای زندگی نیست شهرک شریعتی شلوغه تهه خانی ابادنو که میشه میعادومیثاق جنوبی وشهرک بستان جای خوبی نیست مردمش خاله زنکن وپارکاش پرازلات ولوته ولی سرخانی ابادنو که میشه میعادشمالی بهترین محله برای زندگیه خونه های لوکس مردم خوب وبافرهنگ