2777
2789
عنوان

استخر چیا با خودتون میبرین

312 بازدید | 14 پست

من احساس میکنم زیاد میبرم‌. حوله و شامپو بدن و شامپو مو و ماسک مو و لباس زیر و آبرسان پوست و مو میبرم. اخه برمیگردم خونه خسته ام دیگه حال دوش گرفتن ندارم همونجا همه کارامو میکنم. شما میاین خونه کاراتونو میکنین؟

مایو

حوله

لباسهای تنم

گوشی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شامپو و حوله 

میام خونه باز میرم دوش میگیرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اره اصلا دوست ندارم اونجا دوش بگیرم حس میکنم تمیز نمیشم اصلاااا بردن و اوردن این همه وسیله هم دردسره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

رفتی خونه چجور دلت میشینه دوش نگیریمن نمیتونم اصن هرچقدم اونجا تمیز دوش بگیرم

دیگه اونجا دوش مفصل میگیرم روتین پوستیمم انجام میدم دیگه 😃اخه شوهرمم نیم ساعت دیرتر میاد دنبالم تو همون وقت به نظافتم میرسم

چه اسکرابی؟🥰🥰

اسکراب جو دوسر سنت ایوز برا صورتم میبرم بعضی وقتا هم گردو شون 

البته حواست باشه برای صورت فقط هفته ای یک بار اسکراب بذار که پوستت خشک نشه 

برا بدن هم ژنوبایوتیک گرفتم خوب بود 

اسکراب جو دوسر سنت ایوز برا صورتم میبرم بعضی وقتا هم گردو شون البته حواست باشه برای صورت فقط هفته ای ...

مرسی ❤️من برای بدنم اسکراب قهوه لدورا گرفتم ولی نمیدونم سونا اجازه بدن بزنم یا نه. حالا امروز میبرم با خودم. صورتم پوستش حساسه دکتر گفت اصلا اسکراب نکن 

مرسی ❤️من برای بدنم اسکراب قهوه لدورا گرفتم ولی نمیدونم سونا اجازه بدن بزنم یا نه. حالا امروز میبرم ...

خواهش میکنم عزیزم 🥰

فکر کنم بذارن چون برای ما چیزی نمیگن 

آره اسکراب برا صورت خیلی احتیاط داره به بعضیا اصلا نمیسازه 

منم هفته ای یک بار فقط میزنم چون پوست رو خشک می‌کنه