مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 عنوان مراحل نصب کنتور گاز چقدر طول میکشه 2581 بازدید | 14 پست کسی میدونه میخوایم گاز کشی کنیم تازه رفتیم دنبال کاراش میگن دوشنبه میان بازدید خونه .بعد بازدید چقدر طول میکشه بیان برا حفاری و نصب کسی میدونه جواب بده ممنون خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍 1403/04/13 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 بعد از اینکه گاز کشی خونه انجام شده باشه و تایید شده باشه کنتور نصب میشه.گاز کشی انجام دادین؟ کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 بعد از اینکه گاز کشی خونه انجام شده باشه و تایید شده باشه کنتور نصب میشه.گاز کشی انجام دادین؟ اره لوله کشی کردیم میخوان بیان نگا کنن شما میدونین چقدر زمان میبره خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 اره لوله کشی کردیم میخوان بیان نگا کنن شما میدونین چقدر زمان میبره اگه علمک گاز کنارتون باشه که میان کنتور رو وصل میکنن کاری نداره .اما اگه علمک نباشه و نیاز به کنده کاری باشه فرق میکنه کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 اگه علمک گاز کنارتون باشه که میان کنتور رو وصل میکنن کاری نداره .اما اگه علمک نباشه و نیاز به کنده ک ... علمک نداره نزدیکمون یعنی طول میکشه خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 علمک نداره نزدیکمون یعنی طول میکشه اگه لوله گاز از نزدیکتون رد شده باشه که باید بیان مسیر رو بکنن تا علمک نصب بشه.بستگی داره نزدیک باشه یا دور .اگه بیان شروع به کار کنن خیلی طول نمیکشه کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 اگه لوله گاز از نزدیکتون رد شده باشه که باید بیان مسیر رو بکنن تا علمک نصب بشه.بستگی داره نزدیک باشه ... سپاس🙏 خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 سپاس🙏 خواهش میکنم کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
royayehman عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1596 سلام عزیزمببخشید سوال میکنمما لوله کشی گاز رو انجام دادیم چقد طول میکشه ک وصل بشهینی چن ماه؟
مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 سلام عزیزمببخشید سوال میکنمما لوله کشی گاز رو انجام دادیم چقد طول میکشه ک وصل بشهینی چن ماه؟ سلام من هنوز کارای اداریشو مونده خیلی طولانی شده خب لوله کشی کردین فکنم دیگه تمومه باید گازو وصل کنن خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
مهسام_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 324 سلامشما گاز کشیدین؟هزینه انشعاب و کنتور گاز حدودا چقدر شد؟ سلام ن هنوز .فعلا مشخص نیست چقدر میشه خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
pariiiiiia عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2344 خواهش میکنم واسه ما جلوی درب علمک هست بنظرتون چطور میشه گاز میدن بهمون؟زمستون با بدبختی سرکردیم به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 واسه ما جلوی درب علمک هست بنظرتون چطور میشه گاز میدن بهمون؟زمستون با بدبختی سرکردیم سلام.اگه علمک جلوی درب هست که نباید مشکلی باشه.باید گاز بدن.مگه اینکه گاز کشی ایراد داشته باشه و تاییدیه نداشته باشه کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
mamani9497 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 324 سلام ن هنوز .فعلا مشخص نیست چقدر میشه سلام عزیزم گازتون رو دادن،چرا انقد دیر دادن؟ما هم شرایط شما رو داریم