2777
2789
عنوان

خیلی پریشونم🙂‍↕️

101 بازدید | 6 پست

بچه اا لطفا جواب بدید چیکار کنم هیچ خواب راحتی ندارم .ب هیچیم فکر نمیکنم.ادمی بودم ک خیلی خوش خواب و خوابم سنگین بود الانم خیلی زود میخوابم ولی اصلا خواب ارومی ندارم توی ۱۰ دقیقه بالای ۶باز از خواب میپرم و استرس میگیرم .یا مثلا صداهای افتادن و شکستن ب گوشم میخوره درحالی ک تو واقیعت همچین چیزی نیست امروز از ساعت ۸تا ۹ونیم خوابیدم و بالای ۲۰ بار بیدار شدم و ب اشپزخانه نگاه کردم ب اتاق ب گوشیم باز خوابیدم چیکار کنم خیلی کلافم همش حس خوابالودگی دارم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه موضوعی ذهنت و مشغول کرده آرامش نداری

دمنوش استخودوس بخور آرام بخشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوعی ذهنت و مشغول کرده آرامش نداریدمنوش استخودوس بخور آرام بخشه

جواب ازمایشم ذهنمو درگیر کردهه ولی اینطوری نیس ک ازخواب بپرم یا باهاش فکر کنم خیلی وقتا یادم میره اصن 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر