2777
2789

اینه ک اول صب  بعد از ۴ تا قرص و یه شربت اونقدری  بازم حالم بد باشه ک از خواب پاشم تو همون حالت ورم کرده و.. یه چی رو خودم بندازم برم قرص ۵ امی رو بخرم و اونوقت اونقدر نگاه کنن تا چششون در بیاد الهی

و بعدش یه پسره باس..نی بیاد از کنارت رد شه بگه  چقدر خوشگلییی :/

منم برگشتم فقط گفتم زهر مارررر

یه ساعت پیش اتفاق افتاد فک کن چقدر حالم بد بود ک نتونستم تایپ کنم و حرص درونم موند

اینقدر دلم میخواست بزنمش تو اون حال بدم

مزاحمت همیشه برای ما دخترا هست و ما بی محلی میکنیم جواب نمیدیم ولی این چون خیلی حالم بد بود دلم میخواست حتی بزنمش 

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

البته پسرای محله فقط نگاه میکنن میترسن بیان نزدیک از داداشام میترسن و منم بی محلشون میکنم

اینا از مناطق اطراف میان بازار محلمون اینقدر ...

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده

مهم نیس برام همیشه

هی لباسمم ب خودم میکشیدم معذب بودم و کلا  چون حالم بده واقعا این کارا باعث میشه ادم حالش بد تر شه

بعد تو کشورای خارجه به دختر میگن چه خوشکلیتشکر میکنن🤣🤣🤣

ما دختریم 

لحن با لحن فرق میکنه

و لحن با لحن رو تشخیص میدیم

یکی بیاد با شهوتش اینو بگه  ب خواهرت  و تو حس کنی ک با شهوته

بازم  جوابت اینه؟

بابا ولمون کنین ما دلمون خونه

یه روز یکی دنبالت میکنه تا خونه 

یه روز دیگه یکی دنبالت میکنه تا خود سوپری و هی بگه بیا دختره نمیدونم خوشگله یه لحظه وایسا

یه روز این اینجور بگه

بعد بخوای وایسی بزنی هم ک خودت مقصر میشی چون فک میکنن باهاش رابطه داری!

مهم نیس برام همیشههی لباسمم ب خودم میکشیدم معذب بودم و کلا چون حالم بده واقعا این کارا باعث میشه اد ...

خب الان بنظرت اینکه ما با پسرای دانشگاه صحبت و احواا پرسی میکنیم چی 

منم سلام میدم میگن این هوله؟

خب الان بنظرت اینکه ما با پسرای دانشگاه صحبت و احواا پرسی میکنیم چی منم سلام میدم میگن این هوله؟

اکثر پسرا وقتی باهاشون حرف میزنی یا سلامم کنی فک میکنن کشته مردشونی  😂

بستگی ب سلامت داره اینکه لحنت چطوره

با ناز و عشوه برا کسی ک کراشم روش😂😂با بقیه هم مث دوست هم جنس

اشتباهه کارت

چرا

پسرا دیدشون با ما فرق میکنه

تو شاید بدون منظور مث رفیق هم جنس رفتار کنی ولی اونت هیچوقتتت ب اینکا اینجوره دیدت  قانع نیستن

بهتره ک با هرکی ب جنس خودش باهاش رفتار کنی