2777
2789
عنوان

یه رو نقطه امن تو بودم من🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 پا گذاشتم رو دردای مشترک همه انسانا 😁 تو چرا سخت میگیری خب یکی باید به خودت اینو بگه😂 سه بار نش ...

من دارم سعی می کنم دیدم به زندگی عوض کنم بعد هم همه قرار نیست مثل من ضعیف باشن ایندفعه پات بدجایی گذاشتی حالم گرفتی 😔😔😔😔

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!
من دارم سعی می کنم دیدم به زندگی عوض کنم بعد هم همه قرار نیست مثل من ضعیف باشن ایندفعه پات بدجایی گذ ...

خب حال خودت خوب نیست میخای به کسی که یه بار تو عمرش زندگی میکنه انگیزه زندگی بدی دلم به جاش شنیدن نصیحتهات به چیزایی که خودت میکشی فکر میکنم و میسنجمت که چجوری داری خودتو سرگرم روزگار پوچ میکنی🫣

اوکی تو ببخش

من چیز بدی نگفتم که میگم این دنیا از درون پوچه خودمون رو الکی درگیر چیزای ناراحت کننده نکنیم ولی نصیحت کردن چه فایده همه ما درگیر این دو روز عالمیم که با دل خوش رد کنیمش دلم یه دل سیر گریه میخادتو  ببخش منو که حرفای بیخودی میزنم حال تو رو هم بهم میزنم🥹

اوکی تو ببخش

تا گلی از سر ایوون تو پژمرد و فرو ریخت شبنمی غم زده از گوشه ی چشمان من آویخت

دوری بین من و تو دوری ماهی و دریاست دوری بین من و تو دوری ماه و تماشاست

اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره اما افسوس با نخواستن دلم آروم نمیگیره نمیگیره

هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستارست هنوزم دیدن تو برام مث عمر دوبارست

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره اما افسوس با نخواستن دلم آروم نمیگیره نمیگیره