2777
2789

پول کامل داده ازمون خریده 

فقط نمیاد این‌ پلاک لعنتیو بزنه به اسم خودش 

هرچی میگیم بیا میگه در شرایط مناسب ولی این شرایط کی میشه نمیدونم! 

خودمون اینو فروختیم یکی دیگه بگیریم

حالا دوتا ماشین ب اسم ماعه انگار 

میترسم یارانمونو قط بکنن :/🤦🏻‍♀️با چه روشی بگیم؟؟؟ بفهمن؟ 

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

وکالت ۱ ماهه بدین بهش 

اگ اومد ک اومد 

اگ نیومد بعد از یک ماه دیگ پلاک نزنید 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لازم نیست پلاکو عوض کنین

شما میتونین پلاک ماشین قبلیو به نام ماشین جدید کنین اون آقا هم بره برا خودش پلاک جدید ثبت کنه

اینجور به نفع شما هست تخفیف بیمه تون از بین نمیره

وکالت ۱ ماهه بدین بهش اگ اومد ک اومد اگ نیومد بعد از یک ماه دیگ پلاک نزنید

تاثیر داره؟ اخه برای یارانه ها میگن انگار برج ۶ دهک بندی دارن

والا من خودمم همین یارانه سهم منه اینو ازم بگیرن باید برم‌سماق بمکم 🤦🏻‍♀️ 

وضع خودشون توپه ها ولی دلش نمیاد ۱ تومن بده بزنه ب نام

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
میتونی ازش شکایت کنی اگر فردا با اون ماشین جرمی انجام بده پای شما گیره اول

بدبختی فامیل نزدیکه

با فامیل نه باید شریک شد نه همسایه شدنه معامله کرد

بخداااا 

هزار بار ب بابام گفتم... 

هر بار از همینا زخم‌خوردیم!

عزیزم لازم نیست پلاکو عوض کنینشما میتونین پلاک ماشین قبلیو به نام ماشین جدید کنین اون آقا هم بره برا ...

ماشین جدید پلاک داره.. 

راستش من سر در نمیارم زیاد 

یکساله فکر کنم ماشینو خریده

اسیر شدم از اسارس اینکه یارانمون قطع نکنن دیگه من هیچ پولی ندارم

میرید پلاک ماشینتونو میدید ثبت میشه پلیس اون ماشینو هرجا دید میبره پارکینگ تا پلاکش تعویض بشه

بعد این کارو نمیکنه بابام بخاطر اینکه فامیل خیلییییی تزدیکه🤦🏻‍♀️ 

ای خدا

بدبختی فامیل نزدیکه

خب میتونی بهش بگی برای مت پیامک اومده چندبار ک جای بد پارک کردین یا چراغ قرمز رد شدین یا بی حجاب تو ماشین بودین 

و بگو بیا پلاکش تعویض کنید تا به نام ما نیاد دیگه

تاثیر داره؟ اخه برای یارانه ها میگن انگار برج ۶ دهک بندی دارنوالا من خودمم همین یارانه سهم منه اینو ...

اصلا پلاک ب نام تو باشه جریمه بشن ماشین رو بگیرن. 

تا تو نری ماشین آزاد نمیشه . 

اذیتشون کن مث خودشون

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚