2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا تو اين نظر سنجيم شركت كنيد 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
شوهرم اصرار ب دومي داره چون كل خانوادش كنارش هستن،دومي يكم براي من سخت تره چون بايد زودتر بيدار بشم ...

معلامه اولی یعنی میخواد آینده بچه هاشو فدا نزدیکی به خونوادش کنه عجبا

خوب معلومه منطقه و شهر بهتر امکانات بیشتر

ببين من هدف ام فقط رشد بچه هاس،همش ميگم نه ك الان اين همه اصرار كنم ب جاي بيست تومن مدرسه دويست تومن هزينه كنم ،دود و ترافيك رو ب جون لخرم،اخرش هم خيلي فرق نكنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده خودمم شهرستان هستند،شوهرم هر دو جا شفل ازاد دارن

یه کار دیگه هم میشه کرد برو شهرستان بچه ها را هم همونجا بنویس مدرسه دولتی از اونور خودت ببرشون کلاس و .... با توجه به استعداد و علایقشون 

اینجوری پولت برای مدرسه و کلاس هایی که شاید دوست نداشته باشن و همچنین استعداد هدر نمیره 

و خودت جداگونه هم کلاس میبری و پولی هم پس انداز میتونی بکنی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
بابا پیش خانواده شوهر اذیت میشی همون اولی

شوهرم خيلي اصرار داره نه ولي ب خاطر من و بچه ها تهران ثبت نتم كرده،ولي همش ميگه دلم نيست،همش ميگه بخدا شهرستان بهتره اب و هوا و خانواده و …

دورودکجا؟تهران کجاایناباهم قابل مقایسه نیستن...مطمنن تهران بهتره....

ف كن تازه تهران هم نه منطقه پايين،منطقه بالا،ولي شوهرم ميگه نه ب اصرار من انجام داده الان همش تو تردبد هستم

شوهرم خيلي اصرار داره نه ولي ب خاطر من و بچه ها تهران ثبت نتم كرده،ولي همش ميگه دلم نيست،همش ميگه بخ ...

ببین تهران امکانات خیلی بیشتره بچت راحت تره خونه هم که جای خوبه ، شهرستان بستگی به خودتون داره که به دلته بری یا نه

اصالت لر 🌬
ببين من هدف ام فقط رشد بچه هاس،همش ميگم نه ك الان اين همه اصرار كنم ب جاي بيست تومن مدرسه دويست تومن ...

خوب آره اینم هست مثلا اونجا اگه تنها باشید ممکنه خیلی بهتون سخت بگذره منظورم دوری از خانوادست

ولی خوب تو درودم میتونی امکانات خوب براشون فراهم کنی

یه کار دیگه هم میشه کرد برو شهرستان بچه ها را هم همونجا بنویس مدرسه دولتی از اونور خودت ببرشون کلاس ...

قرار نيست اضافه پولي دست من بياد ك براي من پس انداز بشه،چ كم چ زياد تو دست خود شوهرمه،كلاسا هم سطح اسون در حد شهرستانه ديگه

خوب آره اینم هست مثلا اونجا اگه تنها باشید ممکنه خیلی بهتون سخت بگذره منظورم دوری از خانوادستولی خوب ...

من دوست دارم دوري رو چون براي خودم و بچم وقت ميذارم ولي شهرستان براي خانواده و فاميل

ف كن تازه تهران هم نه منطقه پايين،منطقه بالا،ولي شوهرم ميگه نه ب اصرار من انجام داده الان همش تو ترد ...

چی بگم من خودم بروجردیم چون تاحدودی باشهرتون آشنایی دارم میگم...ولی مردی هم که راضی نباشه سخته نگه داشتنش....