2777
2789

واقعا ديگه از اصرار خسته شدم و ميترسم انتخابم بد باشه،من دوتا بچه دارم،شما كدوم موقعيت رو انتخاب ميكنيد .

١)خونه ي خوب توي جاي خوب تهران با مدرسه خوب و باقيمت بالا

٢)خونه ي خيلي خيلي خوب تو جاي خوب شهرستان با مدرسه معمولي و هزينه پايين.

شرايط مالي هم خوب ولي امسال يكم چالش دار.بچه كلاس اولي.

خودم ميگم تهران ب خاطر بچه ها شوهرم ميگه شهرستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اگه شرایطش هست اولی

شوهرم اصرار ب دومي داره چون كل خانوادش كنارش هستن،دومي يكم براي من سخت تره چون بايد زودتر بيدار بشم ك بچه هارو زودتر ببرم ترافيك ميشه

شهرستان یعنی کجا 

من دومی  مدرسه دولتی هم به غیر انتفاعی ترجیح میدم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
شوهرم اصرار ب دومي داره چون كل خانوادش كنارش هستن،دومي يكم براي من سخت تره چون بايد زودتر بيدار بشم ...

خانواده شما هم هستند؟

همسرتون شغلشون چیه؟

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم