2777
2789

بهم پیام داده بودن ک انگار فردا فلان ساعت بیایین منم فکر کردم ک دیگه حتما قبول کرده دیگه نگو مصاحبه بوده همه رو ریخته اونجا رفتم دیدم هم ادم هس همم ک دارن میان شغلشم منشی مطب بود اونم با حقوق کم ۴ تومن با روزی ۶ ساعت کار تازه رفتم باهاشون حرف زدم کلی اصول دین و فلان و بیسار انگار ک مصاحبه فرهنگیانه تازه دو تا آ۴ لیست داشت به همشم گفته بود بیان ظاهر

جالب اینه اخرش گفت اگه تو لیست بین ۱۰ نفر باشی زنگ میزنیم 😂😂حالا اونجام باز از بین ۱۰ نفر حذف کنه برسه به یک نفر😑😑😑چقد مسخره ان

چی بگم والا انشاالله هرچی به صلاحه رقم بخوره برات ✨️🌱😁

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تازه از صب پا شده بودم کلی هم پول تاکسی دادم برم برسم نگو اینا همو رو علاف خودشون کردن

واقعا نمیشه عین آدم بگن تو مصاحبه خوب بودی از فلان روز بیا

همیشه باید علاف کنن

برو دنبال یه کار دیگ

اینا نمیدونن با خودشون چند چندن

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
واقعا نمیشه عین آدم بگن تو مصاحبه خوب بودی از فلان روز بیاهمیشه باید علاف کننبرو دنبال یه کار دیگاین ...

اره دیگه نرفتم جای دیگه پیدا کردم زنگم بزنن نمیرم کسی ک ب وقت و هزینه یکی دیگه ارزش قائل نیس پس فردا نمیتونه واس من صاحب کار باشه بخدا اصلا ی جوری دلم گرفت ک نگو هی پشت سر هم ادم میومد وقتی یه نفر برمیداره دلیلی نداره اونهمه ادم بریزه اونجا صندل انتخابات رییس جمهور نهایت ۵ نفر بود ی جوریم سوال میپرسیدن انگار مامور اطلاعات میخاسن بردارن بخدا عصاب شدم

اره دیگه نرفتم جای دیگه پیدا کردم زنگم بزنن نمیرم کسی ک ب وقت و هزینه یکی دیگه ارزش قائل نیس پس فردا ...

کار خوبی میکنی

چی پرسید مگه؟دو تا سوالاش بگو

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
واسه ۴ تومن چه مسخره بازی دراوردن

دقیقا منشی هم ک وظیفه رد و بدل کردن میلیاردها پولو نداره ک دو تا تماس تلفنی و وقت دادنه تازه زن و شوهر با هم نشسته بودن سوال میپرسیدن یادداشت میکردن ادم چقد بیکار 😑😑😑