2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا واسه منم بگیری بهت اینکه امسال صاحب خونه میشیم

کسی که او را بسیار دوست می داشتی بی علت تو را ترک کرده و اندوه این فراق تو را بی تاب کرده است و زندگی را برایت تیره و تار نموده. بی وجود او توان انجام هیچ کاری را نداری و از دست کسی هم کاری برایت ساخته نیست. بهترین درمان برای تو کار و فعالیت است تا اندوهت را تسکین دهد. برای بدست آوردن او که از دست رفته از خدا مدد بجوی و به او توکل کن.

دخترکی زیبا و دوست داشتنی هستی ولی مقداری ضعف جسمانی داریبه شدت از این مرد دوری کن، این مرد شایسته ی ...

عزیزم چرااا

این مرد عشقمون توی فامیل زبون زده🥺🥺

میشه بگی اخر عشقمون جداییه یا باهم میمونیم؟ یبار دیگه تمرکز کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

دخترکی زیبا و دوست داشتنی هستی ولی مقداری ضعف جسمانی داریبه شدت از این مرد دوری کن، این مرد شایسته ی ...

منم بگو لطفا 

کی ازدواج میکنم؟ مشخصاتم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
سلام میشه برای منم بگین لطفا ...

سلام

آدم شکاکی هستی 

محتاط و محافظه کاری و راحت گول نمی خوری، همیشه ترس این رو داری که مبادا کس دیگه ای جا تو توی زندگیت بگیره

مشکل مالی داری و براش خیلی تلاش کردی ولی فعلا به نتیجه نرسیدی

سلامآدم شکاکی هستی محتاط و محافظه کاری و راحت گول نمی خوری، همیشه ترس این رو داری که مبادا کس دیگه ا ...

عزیزم توورخدا .دعاتون میکنم صلوات میفرستم براتون.میشه برای من  و کسی که دوسش دارمم بگیری

عزیزم توورخدا .دعاتون میکنم صلوات میفرستم براتون.میشه برای من و کسی که دوسش دارمم بگیری

دختر احساسی و شوخ طبعی هستی

دل مهربونی داری

مشکل مالی ندارید

خوش گذرونی 

در یک شرایط جبری زندگی میکنی و اختیار تحول در زندگی رو نداری

خانوادت کمی مغرور و خودشیفته هستن و اساسا چنین خواستگاری رو برات نمیپسندن