2777
2789
فامیل خوبه ولی به شرطی که از عهده ی حرفای مادرت بربیاین مامانت متاسفانه واقع بین نیست

خدایا انگار تو خونه مایی تو. تو رو خدا بیشتر راهنمایی کن چکار کنم؟ مامانم ب هیچ راهی مستقیم نیست هر خواستگاری میاد اینقدر ایراد میگیره. بیشتر غریبه میپسنده

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه تو تقدیرت فعلا معلمی نمیبینمولی نباید ناامید بشیبچه شیرخواره داری که باید اولویتت تربیت اون ...

میشه اخررر زندگی من با شوهرم بگی چیهههه طلاقه ؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

هر خواستگاری میاد مشکل بزرگ داره  یا بیکاره  یا خونه نداره  چمار کنم؟ پسر عمم خواستگاری اومد ن شغل داشت ن ماشین. قبولش کردم ولی مامانم اینقدز بهش گیر داد پشیمون شد. بنظرت سرنوشتم یا غریبس یا فامیل؟ امسال نامزدی دارم

خدایا بیا و.بغلم کن
توی زندگیت مشکل مالی نمیبینم و اینکه توی زندگیت هم از غریبه پیشنهاد داری و هم از فامیلهر کدوم شون هم ...

تروخدا برای منم بگو بخدا خسته شدم خواهش میکنم یه ملکی برای فروش گذاشتیم کی فروش میره لطفا لطفا به نیت منم بگیر زندگیم رو هواس با شوهرم جنگ دارم

پسر عمت هنوزم دوست داره ولی از مامانت میترسه

خودمم با 32سال سن مثل سگ ازش میترسم. پسر عمم بیاد جلو ی دعوایی راه میندازه ک نگو ک حاضری از زندگیم بگذرم فقط اون دعواه نباشه. اون بار مونده بود خودسشو بکشه

خدایا بیا و.بغلم کن
واسه منم لطف میکنی بگیری. نیتم اینه کی ازدواح مکنم؟

نیتی در سر داری و فکر انجام آن تو را به شدت بی تاب و بی قرار کرده است، اما بدان که هنوز وقت انجام این نیت فرا نرسیده است. چرا که یکی از اطرافیان تو نزد او حرفهایی زده که باعث رنجش خاطرش گردیده است. قبل از هر چیز با صبر و حوصله سوءتفاهمات پیش آمده را برطرف کن و آنگاه که زمینه لازم برای انجام نیتت مهیا شد نیت خود را عملی کن.