2777
2789
اهل سیستان و بلوچستانی؟

بگو تو رو خدا قبول میشم یان

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاستم ببینم امروز خبرایی که میگیرم درسته یا نه؟که الحمدالله درست در اومد

خب حالا برای من بگووو قبول میشم در نهایت مصاحبه هم رفتم منتظر نتایجم امیدم همینع

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بگو لطفاا

یکم تنبلی تو کارای خونه با غرغر کمک میکنیلوسی ولی ماشالله زبون داریدوس داری شوهری بگیری که همیشه برا ...

اره درسته  😁

عزیزم لطفا جواب سوالامو بده 

حسش بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم؟ اگه اره کی پیشنهاد میده؟ 

دبیری قبول میشم یا اموزش ابتدایی ؟ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

عزیزم تروخدا جواب من بده😢خیلی نیاز دارم دعات میکنم خواهد سیدم..خواهش میکنماین سری رابطمه من و جواد ...

دخترکی زیبا و دوست داشتنی هستی ولی مقداری ضعف جسمانی داری

به شدت از این مرد دوری کن، این مرد شایسته ی تو نیست 

متاسفانه تو تقدیرت فعلا معلمی نمیبینمولی نباید ناامید بشیبچه شیرخواره داری که باید اولویتت تربیت اون ...

متاسفانه تو تقدیرت فعلا معلمی نمیبینمولی نباید ناامید بشیبچه شیرخواره داری که باید اولویتت تربیت اون ...

میشه ب منم بگی کی ازدواج مکنم؟ فامیل یا غریبس؟ کلا راجب ازدواجم بگو

خدایا بیا و.بغلم کن

واس منم میگید؟ازدواج مجدد دارم؟مورد قبولمه؟احساس خوشبختی دارم؟ب اون زیبایی ک مد نظرمه میرسم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

لطفا لطفا برا من بگو.ازدواج مجدد دارم؟ی سال و سه ماهه جدا شدم ب خوشبختی میرسم مورد قبولمه طرف؟چ مدت دیگ ازدواج دارم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است