2777
2789
دخترکی زیبا و دوست داشتنی هستی ولی مقداری ضعف جسمانی داریبه شدت از این مرد دوری کن، این مرد شایسته ی ...

ادمی ب نام حرف اول س الان چ حسی داره ایا برگشت داره پیامی زنگی؟احساسی نه همینطوری برگرده؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ب منم بگی کی ازدواج مکنم؟ فامیل یا غریبس؟ کلا راجب ازدواجم بگو

توی زندگیت مشکل مالی نمیبینم و اینکه توی زندگیت هم از غریبه پیشنهاد داری و هم از فامیل

هر کدوم شون هم یک مشکل بزرگ دارن و هم جهات مثبت ولی مشکل فامیل سالیان سال باقی میمونه که باید مدیریت کنی

توی زندگیت مشکل مالی نمیبینم و اینکه توی زندگیت هم از غریبه پیشنهاد داری و هم از فامیلهر کدوم شون هم ...

بمن بگو ازدپاج مجدد دارم؟با چکسی؟مورد قبولمه از نظر ظاهری ومالی؟دوسش دارم؟

بمن بگو ازدپاج مجدد دارم؟با چکسی؟مورد قبولمه از نظر ظاهری ومالی؟دوسش دارم؟

دور و برت آدم های گرگ و سوء استفاده کن خیلی زیاده

و متاسفانه راحت فریب میخوری و از گذشته عبرت نمیگیری و به همین دلیل سختی های زیادی کشیدی که تا یکی تموم نشده، سختی دیگه ای برات میاد

البته بلند پروازی هم یکی دیگه از این عوامل سختی هات است

اگر عاقلانه رفتار کنی و‌ حریم زن بودنت رو حفظ کنی و مهربون تر باشی، و البته مقداری از بلند پروازی هاتو بزاری کنار، زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده و خوشبخت میشی

اره درسته 😁عزیزم لطفا جواب سوالامو بده حسش بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم؟ اگه اره کی پیشنهاد میده؟ دبیری ...

@دنیای_بی_غم  

گلم جوابمو بده لطفا چند دفعه پرسیدم ازتون

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

دور و برت آدم های گرگ و سوء استفاده کن خیلی زیادهو متاسفانه راحت فریب میخوری و از گذشته عبرت نمیگیری ...

بلند پروازی یعنی چی در مورد ازدواج؟ اره ی نفر کلامو برداشت دیگ عایدم شد.انشالا دیگ اندفعه درس عبرت گرفتم،بنظرت فرد خوبی میاد تو زندگیم که دوسش داشته باشم؟

@دنیای_بی_غم گلم جوابمو بده لطفا چند دفعه پرسیدم ازتون

ببخشید خیلی ازم انرژی گرفته شده،

دخترک بانمک و دوس داشتنی هستی و اگر یه مقدار به اندامت برسی و خوش فرمش کنی دوست داشتنی تر میشی و منتظر یک مرد مهربون توی زندگیت باش

بلند پروازی یعنی چی در مورد ازدواج؟ اره ی نفر کلامو برداشت دیگ عایدم شد.انشالا دیگ اندفعه درس عبرت گ ...

بلند پروازی در همه چیز یعنی همش احساس میکنی بقیه ازت بهترن و سعی میکنی از اونا بالا بزنی

مثل یک جوجه که میخاد از فاصله ی یک متری بپره ولی نمیتونه

باید باتوجه به شرایط خودت تصمیم بگیری

بلند پروازی در همه چیز یعنی همش احساس میکنی بقیه ازت بهترن و سعی میکنی از اونا بالا بزنیمثل یک جوجه ...

اره درسته خوب من دوست دارم  ازدواج خوبی داشته باشم.‌حالا در اینده از نظر مالی اوکی میشم لا اقل دستم بدهنم برسه؟یا ی ازدواج نسبتا خوب داشته باشم؟ازدواج دارم در کل؟