2777
2789
عنوان

خیلی آبروریزی بزرگی کردم😭

348 بازدید | 30 پست

بچه ها من واقعا الان میفهمم ادم ساده لوخ و پخمه ای هستم 

یکی از فامیلای دور تو اینستا به پیج خصوصی من درخواست داد منم داداشمو از فالوور هام حذف کردم و اون پسره رو قبول کردم 

تو پیجی که عکسای خودمو گذاشته بودم

داداشم فهمید اومد گفت اون عیاشه از چشمم دیگه افتادی ریکوئست اونو قبول کردی 

الان میفهمم چه آبروریزی شده 

مثل سگ پشیمونم که انقد پخمه هستم ریکوئست همچین ادمای آشغال و عیاشی رو قبول میکنم 

دارم دق میکنم دارم میمیرم

داداشم باهام حرف نمیزنه

عزیزم ریکویست ک این حرفا رو نداره

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به داداشت بگو من که نمی دونستم چه آدمیه. بعدشم کلی معذرت خواهی کن و به قول گفتنی تعهد بده که تکرار ن ...

نگامم نمیکنه باهام حرف نمیزنه هرچقدر میگم گوه خوردم میگه نه تو میدونستی چجور ادمیه

نه اصلا ففط لینکه اون ادمه عیاشه خیلی اذیتم میکنه

انفالو کن اونو و داداشت دوباره درخواست بده بهش و یه معذرت خواهی کوچیک هم بکن فوقش

هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده فدا سرت بابا

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
عزیزم میدونم ولی تو اون پیجه عکسای سرباز من بود بیشتر به این میسوزم که چرا انقد سادم

اشکال نداره خداروشکر ک بدتر از این نشده الان حداقل تجربه به دست آوردی به داداشت بگو نمیدونستم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
نه اصلا ففط لینکه اون ادمه عیاشه خیلی اذیتم میکنه

بدی ندیدی اصلا

ولی خیلی اذیت میکنه

چجوری یعنی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

انفالو کن اونو و داداشت دوباره درخواست بده بهش و یه معذرت خواهی کوچیک هم بکن فوقشهیچ اتفاق خاصی نیوف ...

نه خجالت میکشم دوباره داداشمو فالو کنم فالو کنمم داداشم درخواست نمیده 

اون آشغالو که آنفالو کردم کلا بلاک کردم

نه خجالت میکشم دوباره داداشمو فالو کنم فالو کنمم داداشم درخواست نمیده اون آشغالو که آنفالو کردم کلا ...

تو درخواست بده به داداشت بعد نخواد بگه تو دوباره فالوم نکردیو ازین حرفا 

دوباره بخواد اینجوری کنه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸