2777
2789
عنوان

خیلی آبروریزی بزرگی کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست
نگامم نمیکنه باهام حرف نمیزنه هرچقدر میگم گوه خوردم میگه نه تو میدونستی چجور ادمیه

فعلا یکی دو روز بی خیال شو. ولی مثلا براش میوه پوست بگیر ببر. دلش کم کم نرم میه. بعدشم بهش بگو خوشحالی که داداشی مثل اون داری که حواسش به خواهر هست. بگو تو رو نداشتم باید چیکار می کردم. خلاصه فکر کنم دارم بهت یاد میدم چاپلوسی کنی 😂 خداییش جز این راه حل دیگه ای ندارم

ولی نگران نباش خواهر برادرا زیاد نمی تونن قهر بمونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیز دلم. حل میشه.. تو فقط آرامشت رو حفظ کن و به حرف مامانت گوش کن. ایشون پسرشو بیشتر از ...

ممنونم عزیزم بابت انرژی مثبتت 

امیدوارم همه ی این انرژی مثبتا به خودتون برگرده😘

ساده لوحیم اذیتم میکنه اینکه نمیفهمم طرف عیاشه من از عیاشا حالت تهوع میگیرم میترسم

یکم بدبین باش

خوشبین بودن زیاد به ادم اسیب میزنه

بالاخره ادم اشتباه میکنه مهم اینه درس بگیره

هر چیزی هزینه داره

شمااین هزینه راپرداخت کردی پس‌باید بابتش چیز ارزشمندتری عایدت شده باشه و دیگه زود باور نباشی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یکم بدبین باشخوشبین بودن زیاد به ادم اسیب میزنهبالاخره ادم اشتباه میکنه مهم اینه درس بگیرههر چیزی هز ...

عزیزم واقعا بهم درس زندگی رو دادی ممنونم ازت 

واقعا راست میگی ادموباید همیشه نسبت به ادما بدبین باشه

بله عزیزم درسته هزینش برام از چشم افتادن بود

اما درس زندگی که گرفتم برا ی عمر پاک زندگی کردنم بس بود

یکم بدبین باشخوشبین بودن زیاد به ادم اسیب میزنهبالاخره ادم اشتباه میکنه مهم اینه درس بگیرههر چیزی هز ...

عزیزم واقعا بهم درس زندگی رو دادی ممنونم ازت 

واقعا راست میگی ادموباید همیشه نسبت به ادما بدبین باشه

بله عزیزم درسته هزینش برام از چشم افتادن بود

اما درس زندگی که گرفتم برا ی عمر پاک زندگی کردنم بس بود

عزیزم واقعا بهم درس زندگی رو دادی ممنونم ازت واقعا راست میگی ادموباید همیشه نسبت به ادما بدبین باشهب ...

انشالله عاقبت بخیر باشید

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.