2777
2789
عنوان

شوک درمانی😭

2502 بازدید | 17 پست

سلام من مرداد 18سالم تموم میشه. تقریبا از آخرای اردیبهشت مشاور تحصیلم گفت علائم افسردگی داری و برو... خلاصه رفتم و بعد یکماه یه دکتر دیگه رفتم توی شهرمون که بهتر بود. اون گفت بعضی قرصا نباید بهت ميداده و.. 

حالا از این ها بگزریم من یهو گاهی اوقات انگار یهو حس پوچی و تنهایی و غم بهم دست میده.. حتی یبار افکار و توهم خودکشی زدم.. یعنی تو ذهنم مثل واقعیت صحنه های خودکشیم میومد

حالا پریشب تقریبا این حال با وضعیت کمتری (بدون افکار خودکشی) بهم دست داد و دیروز بردنم دکتر و دکتر 2تا قرص اضافه کرد و گفت اگه جواب نداد برو شوک درمانی حتما و واسم تجویز کرد

خانما من خیلی میترسم.. میگن عوارض داره.. از طرفیم خوب نمیشم. یهو حالم وقتی خوبه بی هیچ دلیلی بد میشه 

واقعا عوارض بد و موندگار داره؟ 😕 

شاعر و نویسنده:) 🖋️🌙

والا چی بگیم ما دکتر باید تشخیص بده

ولی بنظر من همون اول نرید قرص بخورید اول برید تراپی 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک درمانی چجوریه؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

آشنای ما بهش شوک دادن چندین سال پیش دیگه اثری از افسردگی نداره فقط روزی دوتا قرص میخوره

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
والا چی بگیم ما دکتر باید تشخیص بدهولی بنظر من همون اول نرید قرص بخورید اول برید تراپی

رفتم تراپیست همون مشاور تحصیلم مشاوره هم میدادن اما گفتن واقعا باید بری روانپزشک

منم خیلی این مدل میشم و دکتر گفته افسردگی شدید دارم و پنیک هم دارم .بعد از ظهرا میشه انگار میخوام خفه شم .دکترمم نیست رفته خارج .ولی تا به حال شک را پیشنهاد ندادن .بیین ما باید برای زندگیمون تمام سعیمونو بکنیم 

منم خیلی این مدل میشم و دکتر گفته افسردگی شدید دارم و پنیک هم دارم .بعد از ظهرا میشه انگار میخوام خف ...

نمیدونم بخدا یهو به حالت‌هایی نا خودآگاه بهم دست میده انگار دیگه خودم نیسم یهو حس پوچی و درماندگی 

منم خیلی این مدل میشم و دکتر گفته افسردگی شدید دارم و پنیک هم دارم .بعد از ظهرا میشه انگار میخوام خف ...

چجوری تحمل مبکنی؟

منم افسردگی دارم والان به شدت دلم آشوبه 

پاهام یخ کرده و......

ممیتونم خودم رو کنترل کنم😭