حنا رو با آب قاطی کنید تا خمیری بشه و هفته ای سه بار بزنید کف پاهاتون کامل پوشیده بشه و کیسه پلاستیکی بکشید و جوراب بپوشید شب تا صبح بزارید بمونه و صبح بشورید. اگه سودایی باشی سم بدنت چون سنگینه سمت کف پا میاد و حنا اون رو به خودش میکشه و سیاه میکنه. اگه دیدید کف پاتون فقط رنگ حنا گرفته یعنی سالمی. ولی اگه بعضی جاهاش مثل زغال شد یعنی سم های بدنت رو جذب کرده و باید هر هفته سه بار اینکارو تکرار کنی تا زمانی که فقط رنگ حنا بگیری بدون سیاه شدن. سیاه شدن بسته به میزان سم و سودا میتونه تیکه ای و کم و زیاد باشه. فقط دوره درمان رو کامل کن تا کامل خوب بشی. نگران رنگش نباش یک ماهه نهایت میره مهم سلامتیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.