2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد با همهههه حرف زد جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 42 پست
خیلی حس بدیه ی بار همه خونه مادربزرگم جمع بودیم بعد من تو حیاط نشستم گفتم ببین کی موقعه ناهار حداقل ...

خیلیییی حس بدیه فقط شما درکم کردین فک کنم🙃

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایالات دلیل رفتارشو پرسیدی؟ با بقیه خوبه؟

باهمه خوبه جز من دلیلشو نه نپرسیدم چون اصلاااا باهاش راحت نیستم حرف میزنم باهاش عرق میکنم

چون شما در پاسخ صراحتا گفتی مادرت گفته برا همین اینطور پاسخ دادم قصد جسارت نداشتم‌

نه عزیزم من خوب توضیح ندادم مامانم گفت شب نمیمونم وگرنه بابام میدونست اونجام اون لحظه 🙃

نهههه من اونجا بودم که بابام گفت شب میمونه پیشتون اوتم گفت نه نمیمونه چون از قبل گفته بودم واسه خواب ...

سلام عزیزم فک کنم هنوز بارداری نمیخوام اذیتت کنم ولی من دقیقا خونواده مثله توعه انگار تک تک اعضای خانواده منو توصیف کردی شوهرم مثله مال تو مادرم خواهرم همشون  حتی همسن هستیم ولی میدونی چرا بابات زنگ نزده صددرصد صدرصد خواهرت پرش میکنه یا خواهرت مادرتو پر میکنه مادرتم باباتو  خواهرت حسادت میکنه از من به تو نصیحت بهاشون سرسنگین باش خودشون درست میشن  کارایی که ارزو داشتی برات انجام بدن  خودشون خودکار انجام میدن اینم بگم ذاتشون هیچوقت درسته نمیه چه چیزایی هست که دربارت نمیگن و قاعم میگنن  اگه دوست داشتی میتونی پیام بدی باهم دوست شیم خیلی تفاهم داریم  این بگم منم مثله تو بودم برا خواهرم مادری کردم اخر سر رفته بود با اکیپ پسرا عرق خوری دوست پسر قبلیش اذیتش میکنه اونجا میبینتش اوناهم دعوا میکنن باهاش همه چهار پنج تا میوفتن زندان زنگ زده به من خودم خونه ندارم تو روتو بزن بزرگ فامیل سند خونشونو بگیر من اونارو بیاریم بیرون 😳 مسدودکرده بودم با گوشی یه نفر دیگه زنگ زده  اینم بگم مادرت خودش میخواد خواهرت این کاراشو بکنه و اگه علنیم بشه باز مادرت دفاع میکنه ازش چرا چون فرق میذاره بینشون  

سلام عزیزم فک کنم هنوز بارداری نمیخوام اذیتت کنم ولی من دقیقا خونواده مثله توعه انگار تک تک اعضای خا ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی برام اره همشون برام ثابت شدن و الان کاری ندارم بهشون اتفاقا دقیقا مادرم از همه کارهای خواهرم خبر داره ولی میگفت چون اونو از همتون بیشتر دوس دارم کسی حق نداره چیزی بهش بگه اینو پریروز گفت 😅منم دیگه کاریشون ندارم چون میدونم به کجا میرسن و ایندشون دقیق جلو چشامه