2821
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دبی نبودم احمق بودم به خودم گفتم هم زبونام ایرانین برم ایران که راحت باشم ولی اشتباه کردم واقعا ا ...

احمق نیستی....ادما راجع مهاجرت زیادی مثبت حرف میزنن...واقعا همین که مدام داری با زبون دوم حرف میزنی یه ایراد مهاجرته نه حماقت....مخالف مهاجرت نیستم خودمم تو فکرشم اما از این حرفا که مهاجرت عالیه بدم میاد...

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
احمق نیستی....ادما راجع مهاجرت زیادی مثبت حرف میزنن...واقعا همین که مدام داری با زبون دوم حرف میزنی ...

برای من مهاجرت عالی بود از لحاظ درسی ، کاری ، اجتماعی و آرامش و ...من انگلیسی رو فول بودم سر همین اذیت نبودم 

آره منم تو فکرشم برم دیگه هم بر نگردم 

برای من مهاجرت عالی بود از لحاظ درسی ، کاری ، اجتماعی و آرامش و ...من انگلیسی رو فول بودم سر همین اذ ...

چرا استرالیا الان؟ همین جوری برام سواله؟ اخه مزایای استرالیا رو نمیدونم برام جالبه

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
چرا استرالیا الان؟ همین جوری برام سواله؟ اخه مزایای استرالیا رو نمیدونم برام جالبه

کانادا گرون بود بعد استرالیا از لحاظ منفعت بهتره برای ایرانیا از لحاظ فرهنگ هم قوی ترن بعد برای شغل من بهترین درآمدا رو استرالیا داره کانادا هم خوبه ولی برای تحصیل بهتره استرالیا برای زندگی فوقالعاده هست

بعد مهاجر پذیر تر از کانادا هم هست نه اینکه کانادا نباشه ولی استرالیا بهتره