سلام میخوام دخترم رو بفرستم خودش تنها چند سالی خارج درس بخونه (دوبی) ...بعد ۱۷ سالشه رشت تجربیه میخوام بفرستمش مدرسه شبانه روزی ایرانی ها ...بعد تقریبا یک سال زندگی براش چقدر در میاد ؟؟؟ بیشتر از ۵۰۰ میلیون میشه؟
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب زبون بلد نیست یک سال توی محیط باشه اینگیلیسی یاد بگیره کامل بعد سال ۱۲, ام بره مدرسه. حالا هر مد ...
انگلیسی اولا
دوما بچه وقتی زبان اش خوب نیست افسرده میشه خرید و هیچ فعالیتی نمیتونه بکنه
دوبی هم زبان رسمی اش عربیه پس انگلیسی اش خوب نمیشه !
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
این کارو نکن....سنش خیلی کمه اسیب میبینه.....اونجا تنها بمونه معلوم نیس چیا به سرش میاد....مهاجرت روان اهنین میخواد که قطعا ۱۷ ساله نداره....مهاجرت این سن فقط با درصورت همراه شدن والدین خوبه