2777
2789
عنوان

زندگینامه یه فرد سگ جون🗿🗿🗿

336 بازدید | 17 پست

سلام رزمشکی هستم از ناکجاآباد... 

اولین خودکشی ناموفقم 11 سالگی بود الان 17 سالمه! 

از 11سالگی تا الان 14 خودکشی ناموفق داشتم!!! 

سه بار خودم رو دار زدم.. 

دفعه اول طناب پاره شد افتادم پام در رفت

دفعه دوم مامان بابام رسیدن نجاتم دادن اگ دو ثانیه دیرتر میومدن به ارزوم رسیده بودم بماند که بعد مثل سگ کتکم زدن

دفعه سوم طناب از گلوم باز شد افتادم و زخمی شدم(شوکه شدم چون خیلی محکم بسته بودمش اخه چراااا) 

پنج بار قرص خواب اور و سردرد (10عدد به بالا) خوردم

دو دفعه اول بردنم بیمارستان از حلقم کشیدن بیرون

دفعه سوم شکمم و معدم خیلی خیلی میسوخت ولی هیچیم نشد

دفعه چهارم و پنجم حتی دردی هم احساس نکردم

دوبار دستمو با تیغ و شیشه زدم

دفعه اول به موقع رسیدیم بیمارستان و پانسمان کردن خون دادن بهم 

دفعه دوم شاهرگم زده نشد و فقط یه پانسمان ساده کردن تا خونریزیم بند بیاد

یک بار از طبقه دوم پریدم پایین اخ لگنم شکست پام رو گچ گرفتن دستم رو گچ گرفتن ولی نمردم

بار اخرم خودم رو انداختم جلو ماشین سرم شکست کلی خونریزی و...  ولی در کمال تعجب میبینید هنوز زنده ام

بنظر شما عمر جاودان دارم؟؟؟؟؟ 

چرا من نمیمیرم اخه دلیلیش چیه؟؟؟؟ توروخدا بهم بگین خیلی برام سواله چرا من نمیمیرم چرا انقد سگ جونم اخه

رُز مِشکی🖤🩸~"

چتونه شما تینیجرا؟

این اداها چیه؟

۱۷سالته تازه کلی راه نرفته داری کار نکرده

شوهر معتاد زنا کار داری؟نون شب نداری؟

فازت چیه؟خیلی شاخی الان؟

بشین سر جات بابا

از اینکارا فقط یه برچسب روانی بهت میچسبه

کم خانوادت رو حرص بده

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتونه شما تینیجرا؟این اداها چیه؟۱۷سالته تازه کلی راه نرفته داری کار نکردهشوهر معتاد زنا کار داری؟نون ...

ااگ خانوادم حرصم نمیدادن هرگز اینکارو نمیکردم مگ مرض داشتم

رُز مِشکی🖤🩸~"
کلا ناامید شدم از خودکشی 😂😂😂

نکن اینکارو خدارو چ دیدی شاید یروزی خوشحال شدی ک نشد دنیا زیباییای خودشو داره خیلیا ارزو دارن فقط ی روز بیشتر بتونن زندگی کنن یبار سر بزنی ب بیمارستان و از بین مریضایی ک دکتر جوابشون کرده بگزری شاید نظرت عوض شه

نکن اینکارو خدارو چ دیدی شاید یروزی خوشحال شدی ک نشد دنیا زیباییای خودشو داره خیلیا ارزو دارن فقط ی ...

❤ممنون برام دعا کنید خدارو چ دیدی شاید دعای شما بحالم گرفت❤❤❤

رُز مِشکی🖤🩸~"
❤ممنون برام دعا کنید خدارو چ دیدی شاید دعای شما بحالم گرفت❤❤❤

حتما برات دعا میکنم گلم انشالله یروزی از همین روزا پاشی بگی خدایا شکرت وقت بیشتری بهم دادی 

کتاب بخون اهنگ بخون برقص برو برا خودت گل بخر ورزش کن مدیتیشن کن ب خودت برس از خودت تریف کن ب خودت غذا بپز نقاشی کن با خودت دوست شو سعی کن با تنهاییت لذت ببری کم کم معنی زندگیو میفهمی 

اخ کاش مشکلم یکی بود ب شما میگفتم 3 یا چهارتا بود میگفتم مشکلاتم عین عمرم جاودانه

قطعا یه ماموریتی یه کاری هست که باید توی این دنیا انجام بدی و انجام ندادی . 

نگران نباش ، هیچ حالی ابدی نیست ، اینو یادت باشه تو تنها کسی نیستی که مشکل داره 

همه مشکل دارن ولی به خوش های زندگی دلبستن