2777
2789

از اول زندگی مشترکشون با فامیلای بابا مشکل داشت،اونا واقعا آدمای عوضی و حروم لقمه ای هستن قبول دارم من،

ولی این زن سیاست نداشت که زندگیشو انقد تو طوفانِ دعوا رها نکنه و بچه هاشو تو جنگ و دعوا بار بیاره.

مشکلی با اینکه میخواد طلاق بگیره ندارم با منم قهره یک ماهه،فقط گفته حالا که دارم زندگی خودمو میپاشونم زندگی همه اونایی که این مدت اذیتم کردنم نابود میکنم.

خواهر کوچیکمم مجرده دلم براش میسوزه

خودم جلوی شوهرم و خونوادش آبروم میره

استرس گرفتم بدنم یخ زده،هیشکی نیست بهش پناه ببرم

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

باسرو صدا؟🥴

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ناراحت باشی بالاخره زندگی پدر و مادرته

ولی اینکه فکر کنی جلوی خانواده شوهرت آبروت میره اشتباهه

لازم نیست جزئیات رو بدونن که مامانت میخواد چیکار کنه با فامیل پدرت

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

سعی کن کنارش باشی پشتش باشی 

اون یه زنه که یه عمر سختی کشیده و الان کاسه صبرش لبریز شده 

بنظرم خیلی تو فشاره حسرت عمر رفتشو تو یه زندگیه اشتباه میخوره و از یه طرفم آینده ای نامعلوم که در پیش داره 

حق داری ناراحت باشی بالاخره زندگی پدر و مادرتهولی اینکه فکر کنی جلوی خانواده شوهرت آبروت میره اشتباه ...

پدرم راحت میشه ازین زندگی برزخی

ولی خب مادرم زده رو فاز بی آبرویی،عمه هام با خواهرشوهرام سلام علیک دارن من نمیگم اونا میگن

خیلی حالم بده عرق سرد کردم از استرس حتی نمیتونم وایسم

سعی کن کنارش باشی پشتش باشی اون یه زنه که یه عمر سختی کشیده و الان کاسه صبرش لبریز شده بنظرم خیلی تو ...

تقصیر خودشه آخه،نزدیک ۶۰سالشه یروز خوش ندیدیم از بس که سر عمه های جادوگرم تو خونه دعوا بود،اونا تو خونه هاشون بودن این اینور سر اونا دعوا راه مینداخت.

بابام میگفت بیا زندگی خودمونو کنیم بیا بریم مشاور نمیومد لج میکرد

با من قهره میگه باید باباتو مثل آشغال بندازی دور بچسبی به من

ببین انقد حالم بده گریمم نمیاد بدنم لمسه

سرشکستگی‌نداره خجالت نکش درموردش ولی با مادرت صحبت کن سنی ازش گذشته عاقلانه تر رفتار کنه حداقل بخاطر ...

نجنگید اصلا،فقط با بابامو منو خواهرا و برادرام سرجنگ داشت.

پدرم گفت بیا بریم مشاور سر پیری زندگی خودمونو بچه هامونو بهم نزنیم،گف من از اولم حالم ازین زندگی بهم میخورد زوری موندم بخاطر بچه ها،الان که بزرگ شدن دیکه نمیخوامشون

درحالیکه بین کلی خواستگار بابامو انتخاب کرد بابام همه چی تموم بود

پدرم راحت میشه ازین زندگی برزخیولی خب مادرم زده رو فاز بی آبرویی،عمه هام با خواهرشوهرام سلام علیک دا ...

عزیزم

تا اینجای زندگی بیشتر چیزها دست شما نبوده

از این به بعد هم بسپار به خدا

شاید حرف و حدیث پیش بیاد شایدم نیاد

نباید از الان اینطوری به خودت سخت بگیری 

تقصیر‌شما نبوده که. الان هم هرچیزی بخواد پیش بیاد میاد

مرگ که نیست

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
سعی کن تا جایی که امکان داره نذاری خانواده شوهرت متوجه دعواهاشون بشن.فقط بگو نمیتونستن زندگی کنن مشک ...

خواهرشوهرام با عمه های جادوگرم دوستن بدبختی

اونا قطعا میگن بهشون که زندگی منم بهم بخوره‌.

من بخاطر مادرم حال عمه هامو گرفتم،حالا مادرم میگه برام مهم نیست،شماها هم از سر اینایید فامیلیتون یکیه

دارم دق میکنم چقد من بدبختم

عزیزمتا اینجای زندگی بیشتر چیزها دست شما نبودهاز این به بعد هم بسپار به خداشاید حرف و حدیث پیش بیاد ...

توروخدا دعا کنید برام عاقبت بخیر بشم

از فروردین امسال زندگیم خیلی وحشتناک و افتضاح بود