2777
2789

دارم نگاه میکنم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌اومدم ببخشید باز‌پیام‌میدم

تو‌دیوار یه اگهی دیدم کاراموزی سئو‌ ۶ماهه که مجازیه

۲ماه اول فقط تمرین نویسندگی‌و‌‌ایناس رو‌خلاقیت و‌قواعد نوشتن و‌ایناکار میکنن

۲ماه دوم سئو

۲ماه اخرم مسائل تکمیلی دیجیتال مارکتینگ‌و‌اینا

تو این دوره ها گفتن طراحی سایت و‌سئو‌رو‌کامل یاد میدیم بعد بهترین ها استخدام‌ میشن

نظرتون‌چیه؟

♥️♥️

سلام عزیزم‌اومدم ببخشید باز‌پیام‌میدمتو‌دیوار یه اگهی دیدم کاراموزی سئو‌ ۶ماهه که مجازیه۲ماه اول فقط ...

سلام باز آگهی ها رو ببین همه رو مقایسه کن فکر میکنم شش ماه زیاده به خصوص اگه رایگانه چون هیچ تضمینی هم برای استخدام نیست بعضی جاها استخدام میکنند با حقوق کم برای کارآموزی سه ماهه هم کارآموزی تموم میشه و استخدام میکنند ببین همچین کیسی پیدا میکنی

سلام باز آگهی ها رو ببین همه رو مقایسه کن فکر میکنم شش ماه زیاده به خصوص اگه رایگانه چون هیچ تضمینی ...

باشه عزیزم

راستی من از مهر میخوام ارشد روانشناسی بخونم و‌همینکار روانشناسی رو‌ادامه بدم اما از طرفی به نویسندگی و‌محتوا نویسی علاقه دارم 

الان تو‌دوراهی گیر کردم بنظرت میتونم هردورو‌ادامه بدم؟یجور نشه که تو‌ هیچکدوم نتونم‌پیشرفت کنم🤔

♥️♥️

باشه عزیزمراستی من از مهر میخوام ارشد روانشناسی بخونم و‌همینکار روانشناسی رو‌ادامه بدم اما از طرفی ب ...

مبارکه خیلی خوبه سایت های روانشناسی پیدا کن برای اونا محتوا بنویس، اینطوری برای خودت هم خوبه من حوزه بیماریهای زنان می‌نویسم البته یونیک نه ترجمه ولی خیلی چیزا یاد گرفتم 

سلام فائزه جان یه سوال دیگه داشتم

بنظرشما الان محتوای یونیک‌ خواهان بیشتری داره یا محتوایی که از هوش مصنوعی مینویسی؟

میخوام ببینم ارزش داره وقت بزارم رو‌نویسندگی کار کنم؟

♥️♥️

سلام فائزه جان یه سوال دیگه داشتمبنظرشما الان محتوای یونیک‌ خواهان بیشتری داره یا محتوایی که از هوش ...

ببین هرچی تخصصی تر باشه بهتره شما حساب کن هرکسی می‌تونه باهوش مصنوعی مقاله تولید کنه پس حسن شما چیه؟ باید مزیت رقابتی داشته باشی، من میگم ترجمه میکنم چون این کار تخصصی من نیست یه درآمد کمی از این راه دارم ولی شما که میخوای کار کنی به نظرم همه چی تموم باش

ببین هرچی تخصصی تر باشه بهتره شما حساب کن هرکسی می‌تونه باهوش مصنوعی مقاله تولید کنه پس حسن شما چیه؟ ...

مرسی♥️

اخه با یه اقایی که‌ تواین زمینه اموزش میداد صحبت میکردم قبلا میگف خیلی سایت ها واقعا نیاز به محتوای خاص نداره و‌رقیباشم با همین‌ محتوای  چت جی بی تی اومدن بالا

ما براچی الکی وقت بزاریم😄

♥️♥️

مرسی♥️اخه با یه اقایی که‌ تواین زمینه اموزش میداد صحبت میکردم قبلا میگف خیلی سایت ها واقعا نیاز به م ...

باز خودت بازار کار رو چک کن من زیاد خبر ندارم چون کارم چیز دیگه است ولی به این نتیجه رسیدم تو هرکاری هرچقدر تخصصی تر باشی بهتره، روی نگارش خیلی کار کن اکثر افراد که میان روی نگارش ساده مشکل دارن