2777
2789
عنوان

تزریق ژل انجام دادم من سوالی بود درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 55 پست
سلام عزیزم خوبید؟ گلم من شیرازم میخواستم یه نفر توی خونه واسم انجام بده و کارش خوب باشه. شما پیش کی ...

سلام عزیزم سلامت باشید.کارش و فرم دهیش عالیه سلیقه خیلی مهمه تو این کار.مریم زارع هست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز.منم تزریق ژل هیپ دیپ انجام دادم. پیش همین خانومی که پیشنهاد دادید.مریم زارع.عااااالی و فوق العاده شده خیلی راضی ام. و میخام دوهفته دیگه باز تمدید کنم. عالیه. فرم گرفتم😍😍😍👍👍

هزیزم ممنون میشم راهنماییم کنیتزریق چربی بهتر هست یا ژل؟بار اول دومی ک انجام دادی جذب شد؟ چندوقته ان ...

چربی چل تا پنجاه درصدش جذب میشه ژل هم همینجور ولی کمتر بعد ژل سفته چربی شل و اویزونه.ژل سفید میکنه باسن هیالونیک اسید دار ولی چربی ن .ن جذب نشد داشتمش هنوزم دارمش 

چند سیسی زدی؟ چند شد قیمتش؟

شش تا پک زدم امسال از اول برج دو شروع کردم تا همین یکماه پیش ک اخریو زدم.بار اول یکم زیاد ازم گرف ولی بارای بعد تخفیف گرفتم چونه زدم و مشتری ثابتش شدم خیلی کمتر باهام حساب کرد 

شما شکمت بخاطر زایمان، شلی و افتادگی نداره؟ که وسوسه بشی ابدو انجام بدیآخه منم ژل به باسن دوس دارم ب ...

چرا اتفاقا کیس ابدو هستم زیرشکم شل و زشتی دارم ولی فلن قصدشو ندارم شوهرم نمیزار خودمم دلشو ندارم میترسم دغدغه م باسن بود بیشتر.شکمم میخام امبدینگ کنم میگن خوب میشه جمع میشه شل بودنش برطرف میشه

شما انجام دادی یه دکتر بهم گفت پنجاه سی سی قیمت سی ملیون بعد این تاپیک زده ۵۰۰ سی سی که 😑

دکترا تو مطب هستن همینن خداتومن میگیرن رحم ندارن ولی این دختره بیشتر کار مردمو راه میندازه مادی نیست دلسوزه بی وجدان نیست بعد ایقد فرم دهی قشنگی هم میکنه ک نگو لامصب سلیقه خوبی دار 

عزیزم شما جایی سراغ داری برای امبدینگ یا فعلا هنوز داری تحقیق می‌کنی ؟

ار شیراز خواهرم ب جلسه رفته فلا.راجب جمع شدنش نمیتونم نظر بدم ولی پوست شکمش صاف تر و لیفت شده انگار یکم .دو سه جلسه دیگ فک کنم باید بره