2821
2789
عنوان

کلی دوستمو اذییت کردم😁😁😁😁😑😑

1228 بازدید | 123 پست

یکی از دوستام خیلی ترسوعه  منم دست انداختمش 

که جن سرگردان اینجاس  با اونیکی دوستم کلی نقشه کشیدیم و انقد گریه کرد   گریه هاش واقعی بود  افتاده بود ب التماس  که در حیاطو باز کن فرار کنم  منم گفتم کلیدو پیدا کن  کلیده تو اتاقس پیش جن عه....   اونم زار میزد 

تا حالا اینقد حال نکرده بودم  کاش دوباره تکرار کنم

الان فحشم بدید مهم نیس  چون عشقم کشید

تعلیق

ازفحش دادن گذشته 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وقتی ۱۲ ساله ها اومدن تو این سایت همین میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چه کاری بود کردی

حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️

شوخی خنده

کاش سره خودت هم بیاد😉

حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️

2825
2823
2791
2779
2792