2777
2789

۱۶ ساعت برای شما خیلی سخته من بعد از ۷ ماه درس خوندن تونستم ۱۴ ساعت بخونم و داشتم میترکیدم از خستگی

خیلی سخته باید از کم شروع کنی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ ساعت برای شما خیلی سخته من بعد از ۷ ماه درس خوندن تونستم ۱۴ ساعت بخونم و داشتم میترکیدم از خستگیخ ...

ببخشید اگه دوست داشتین جواب بدین،هدفی که میخواستید رسیدید با ۱۴ساعت؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

ببخشید اگه دوست داشتین جواب بدین،هدفی که میخواستید رسیدید با ۱۴ساعت؟

اره رسیدم بهش من انسانی بودم تاپیک هاتو دیدم شما تجربی هستی

بعد من فکر میکردم رتبه ام بهتر میشه یعنی آزمون قلمچی اینو میگفت ولی کنکور خیلی سخت تر بود 

اما نشدنی نیست ولی برنامه دقیق میخواد از یه مشاور خوب کمک بگیر اول راه نرو سراغ زمان زیاد که زده بشی ازش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

برنامه ۲۰ ساعته؟من بعید میدونم اصلا تا سال ۱۴۰۴ با این‌حجم از خوندن دوم بیاری چخبره برو پیش یه مشاور ...

حالا بیست نه ولی ۱۵-۱۶ رو‌مجبورم،صفرم،شایدم زیر صفر،بایدم سال بعد قبول شم

اره رسیدم بهش من انسانی بودم تاپیک هاتو دیدم شما تجربی هستیبعد من فکر میکردم رتبه ام بهتر میشه یعنی ...

بنظرت میتونم با پایه صفر مطلق با تمام وجود بخونم سال بعد پزشکی بیارم؟

بنظرت میتونم با پایه صفر مطلق با تمام وجود بخونم سال بعد پزشکی بیارم؟

هیچ چیزی نشد نداره هدفت باشه پزشکی اما اگر خوب و با دقت بخونی (کیفیت خوندن مهمه نه ساعت پر کردن) پرستاری رادیولوژی رشته های خوب میتونی بیاری 

هیچ چیزی نشد نداره هدفت باشه پزشکی اما اگر خوب و با دقت بخونی (کیفیت خوندن مهمه نه ساعت پر کردن) پرس ...

ببین وایسا برات بگم 

من یک منبع جامع بیشتر برای هر درس ندارم 

توان هزینه برای منبع دوم هم ندارم 

اگه منبع اول مو دوسه بار بزنم بعد آزمونای آزمایشی سال قبل و از نت بزنم و کنکور ده سال اخیر و چند دور بزنم تمام جونمو بزارم بنظرت میشه؟فقطم پزشکی،حالم بهم میخوره از خودم که نخوندم امسال،میخوام سال بعد خوشحالی و تو چشم مامان بابام ببینم

ببین وایسا برات بگم من یک منبع جامع بیشتر برای هر درس ندارم توان هزینه برای منبع دوم هم ندارم اگه من ...

ببین تجربی از رشته من سخت تره طبیعتا 

تو اول باید خوب بخونی یعنی درسنامه قوی داشته باشی 

منابع کامل بخون و بفهم 

اگر امکانش داری آزمون شرکت کن 

کنکور سال قبل و اینا واسه دو ماه آخره 

نمیتونی مشاوره بگیری؟

ببین تجربی از رشته من سخت تره طبیعتا تو اول باید خوب بخونی یعنی درسنامه قوی داشته باشی منابع کامل بخ ...

نه آزمون نه مشاور 

خودم تنهام:)

نه آزمون نه مشاور خودم تنهام:)

تاپیک بزن بچه های اینجا اگر کسی باشه کمکت میکنن 

تو گروه های تلگرام بچرخ اکثرا هستن کسایی که کمک میکنن

یادم زمان کنکور من یه آقای بود اسمش دکتر عابدی بود کمک بچه ها میکرد رایگان