2777
2789
عنوان

مشکلات دریچه قلب

74 بازدید | 12 پست

سلام دوستان . کی خودش و اطرافیانش دریچه های قلبشون مشکل داره ؟ پیشرفتش چطور بوده ؟ من مادرم دریچه های قلبش نارسایی و تنگی داره و یکیش به حد متوسط رسیده ، باید چیکار کنم ؟ در دو سال کلا پیشرفت کرده ؟ خیلی نگرانم سنش بالاست اگه دوباره پیشرفت کنه چیکار کنم ؟ خیلی نگرانم کمکم کنید . چرا این مشکل یه دفعه ای ایجاد شده براش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسئله مهم تر از چیزیه که بخوای اینجا بپرسی، باید ببینی نظر دکترش چیه؟ دارو مصرف میکنن؟ تا حالا ج ...

دارو فشار . دکتر رفتن اما فقط چکاپ زود به زود دادن . من میترسم

این مساله خیلی مهمه باید تحت نظر پزشک باشن پدرمن مشکل داشت دکتر گفت عمل مگ زیربار رفت

تحت نظر پزشک ماهرباشن بهتره 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
دارو فشار . دکتر رفتن اما فقط چکاپ زود به زود دادن . من میترسم

خب دیگه پس خداروشکر مشکلش جدی نیس، مادرم دو تا دریچه ی قلبشو(آئورت و میترال) تعویض کرده بود، خواهرم هم دو بار تاحالا آنژیو شده

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
خب دیگه پس خداروشکر مشکلش جدی نیس، مادرم دو تا دریچه ی قلبشو(آئورت و میترال) تعویض کرده بود، خواهرم ...

سنش بالاست . من میترسم آخه . دارم پس میوفتم . مادرتون چند سالشون بود ؟ خیلی اذیت شدن ؟ کدوم شهر هستین؟

سنش بالاست . من میترسم آخه . دارم پس میوفتم . مادرتون چند سالشون بود ؟ خیلی اذیت شدن ؟ کدوم شهر هستی ...

مادرم تو سن ۳۷ سالگی تعویض دریچه داشتن، خب عمل راحتی نیس ولی الان پیشرفت کرده همه چیز و قضیه فرق داره ، خودم،ساکن تهرانم مادرم رشت عمل کرده بود، حدود ۲۲ سال پیش

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
مادرم تو سن ۳۷ سالگی تعویض دریچه داشتن، خب عمل راحتی نیس ولی الان پیشرفت کرده همه چیز و قضیه فرق دار ...

یه دفعه ای براش پیش اومد تا قبل ۳ یا ۴ سال پیش مشکلی نداشت اصلا . نمیدونم چرا اینطور شده