مثل بچه هایه ..حتی اگر خودشم مقصر باشه و هفته ها طول بکشه بازم اون طلبکاره و پیش قدم نمیشه و آخرش من باید برم سمتش..احساس میکنم هیچ غروری ندارم..و اینکه قهر من براش بی ارزشه و خودم خراب کردم..این سری حتی غذا هم نمیپزم ولی اون کوتاه نمیاد..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم این جوری بودم قهر که میکرد هفته ها طول میکشید آخر خودم سمتش میرفتم حالا منم شدم مثل خودش اصلا سمتش نمیرم وقهر برامون خیلی عادی قبحش ریخته
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
آدم خیانتکارو تا آرنج دستتو عسل کنی بذاری دهنش باز خیانت میکنع
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی