2777
2789

از ایران به قصد مهاجرت و همیشه رفتن رفته دیشب ی کم دلتنگ بودم تکست دادم حرف بزنبم ی ساعتی حدودا حرف زدیم همش گفت تحمل کن تموم میشه دردش فک کن من مردم فلان، اخرش گفتم جات خالی واقعا بغلم کنی بخوابیم مثل اون شبا ک می اومدی دنبالم. 

نوشته از کجا معلوم شاید دوباره شد

بعدم نوشته دوستت دارم گلم 

گیج شدم خب چرا اینطوری میکنه؟؟؟

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون الان داره خودش سختی میکشه، تو اینجوری رفتار می‌کنی داری اونو عذاب میدی، انقدر وابستگی خوب نیست شما اولین زوج نیستین که برای خیلیا این شرایط پیش میاد به جای اینکه مدیریت کنی داره سخت ترش می‌کنی. فک کن رابطه لانگ بوده از اول.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
حساس شدی به خاطر دلتنگی. شاید منظوری نداشته

نه اخه ی ساعت تمام داره میگه تحمل کن بعد رو این حرفم ریپ زده گفته از کجا معلوم شاید دوباره شد 

بعدم نوشته دوستت دارم 

اون بی دلیل و منظور نمیگع دوست دارم 

اون الان داره خودش سختی میکشه، تو اینجوری رفتار می‌کنی داری اونو عذاب میدی، انقدر وابستگی خوب نیست ش ...

میدونم 

ولی خب نمیشه 

ما هرشب با هم بودیم سختمهه

خب اگه اینقدر همو دوست داشتید چرا ازدواج نکردید اگه دوست نداشتید که پیام دادن ...بی معنیه

دوست داشتیم من ک خیلی 

اونم داشت حالا ن ب اندازه من ولی داره 

ازدواج نکرد چون اینده اشو تو ایران نمیبینه 

منم الان ک نمیتونم برم اونور

نه اخه ی ساعت تمام داره میگه تحمل کن بعد رو این حرفم ریپ زده گفته از کجا معلوم شاید دوباره شد بعدم ن ...

کاش نی نی سایت قابلیت ویس داشت تا بهت میگفتم که اون با چه لحنی گفته و تو با چه لحنی خوندی👀. ذهنتو در گیرش نکن. اینجور مواقعم بپرس راحت که منظورت چیه. که گفت و گو رو از الان یاد بگیره تا بعدا نیاز به رمز گشایی نباشه

میدونم ولی خب نمیشه ما هرشب با هم بودیم سختمهه

منم مامانم شبا گریه میکنه هنوز نرفتم رو اعصابمه، چه برسه زمانی که رفتم و ازش دور باشم.

شرایط اون سخت تره سعی کن کمتر عذابش بدی، به نفع خودت هم هست پشت سر هیچ پسری گریه نکنی.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
کاش نی نی سایت قابلیت ویس داشت تا بهت میگفتم که اون با چه لحنی گفته و تو با چه لحنی خوندی👀. ذهنتو د ...

همیشه میپرسیدما 

اما خب 

رفیقام ک میگن این باز میخاد برگردع 

داره بازی روانی راه میندازه