2777
2789
عنوان

شما باشید ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 20 پست
زندگی خودته تصمیم گیرنده نهایی هم خودتی ، خودت بهتر از همه میتونی تصمیم درستی بگیریاینو هم در نظر بگ ...

بله صد درصد،ولی واقعا ادمای الان خیلی عجیب شدن،حتی تو این مدت خیلی بدبین شدم چون تجربه های خیلی بدی داشتم

۲۷

الان سنت کمه بعدا پشیمون میشی 

بین خواستگارات یه نفر رو انتخاب کن و حسابی برای شناختش زمان بذار حتی شده یه سال 

تتهایی برلی دختر سخته تو میانسالی و پیری یا وقتی پدر و مادر خدایی نکرده نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سنت کمه بعدا پشیمون میشی بین خواستگارات یه نفر رو انتخاب کن و حسابی برای شناختش زمان بذار حتی ش ...

اخه واقعا نیازی به شناخت نیست،هرکی اومده خواستگاریم اصلا به من نگاه نمیکنه فقط به خونمون نگاه میکنه،اصلا پسره که میاد هیچ حرفی نداره که بزنه!تازه همون جا رد میکنیم طلب کارن که چرا وقتمونو گرفتی،اگه یه سال وقتشونو بگیریم که میکشنمون،بعد من مگه چقدر قراره عمر کنم هی ۱سال ۱سال بزارم اینارو بشناسم

ربطی به این چیزایی که گفتید ندارهازدواج برای مسائل مالی نیست

منظورم این بود که اگه ازدواج نکنم میتونم مستقل باشم،و استقلال مالی برای یک خانومی که میخواد مجرد باشه مهمترین چیز هست