بچه ها اگر تک بچه باشین وضع مالی خانوادتون هم خوب باشه ازدواج میکنین؟حقیقتا هرخاستگاری که داشتم و با هرکس خواستم دوست بشم بخاطر شرایط مالی پدرم سمتم اومده یا اخلاقش بهم نمیخورده الان سنم که بیشتر شده تمایلی اصلا به ازدواج ندارم و کلا خیلی ترسیده شدم،تصمیم گرفتم اصلا ازدواج نکنم به نظرتون پشیمون میشم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان سنت کمه بعدا پشیمون میشی بین خواستگارات یه نفر رو انتخاب کن و حسابی برای شناختش زمان بذار حتی ش ...
اخه واقعا نیازی به شناخت نیست،هرکی اومده خواستگاریم اصلا به من نگاه نمیکنه فقط به خونمون نگاه میکنه،اصلا پسره که میاد هیچ حرفی نداره که بزنه!تازه همون جا رد میکنیم طلب کارن که چرا وقتمونو گرفتی،اگه یه سال وقتشونو بگیریم که میکشنمون،بعد من مگه چقدر قراره عمر کنم هی ۱سال ۱سال بزارم اینارو بشناسم