2777
2789
عنوان

شما باشید ازدواج میکنید

329 بازدید | 20 پست

بچه ها اگر تک بچه باشین وضع مالی خانوادتون هم خوب باشه ازدواج میکنین؟حقیقتا هرخاستگاری که داشتم و با هرکس خواستم دوست بشم بخاطر شرایط مالی پدرم سمتم اومده یا اخلاقش بهم نمیخورده الان سنم که بیشتر شده تمایلی اصلا به ازدواج ندارم و کلا خیلی ترسیده شدم،تصمیم گرفتم اصلا ازدواج نکنم به نظرتون پشیمون میشم ؟

نه منم ازدواج نکردم

با کسی که وضع مالیش از پدرم پایین تره نمیتونم بسازم مگر اینکه عاشقش شم

چرا یه عمر خودمو زجر بدم از ترس اینکه تنها نشم برم تو چاه اخه

تا جایی که بتونم کمک میکنم فقط از اطلاعات شخصی خودم نمیتونم بنویسم🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پشیمون میشی بنظر من 

البته ک باید با ی همدم خوب مچ بشی ن کسی ک بخاطر منافع بیاد یارخوب ک باشه انگار همه چی داری

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

نه منم ازدواج نکردمبا کسی که وضع مالیش از پدرم پایین تره نمیتونم بسازم مگر اینکه عاشقش شمچرا یه عمر ...

میدونی چیش بده؟؟اونی که از لحاظ مالی پایینتره هی میخواد تورو بکشه پایین تا احساس ارامش کنه،یکی از خاستگارام انقدر وقیح بود یه سری گفت گوشیت ایفون نیست؟؟از تو بعیده،گفتم ببخشید من مثل شما عقده ای نیستم

زندگی خودته تصمیم گیرنده نهایی هم خودتی ، خودت بهتر از همه میتونی تصمیم درستی بگیری

اینو هم در نظر بگیر که بلاخره هر آدمی نیاز به همدم داره.

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»