2821
2789
عنوان

متخصص پریناتولوژی در کرج

5561 بازدید | 36 پست

سلام خانوما دنبال یه متخصص پریناتولوژی خوب تو کرج میگردم تورو خدا اگه کسی و می شناسید معرفی کنید...😔

جواب آزمایش غربالگری دومم و امروز بردم ماما نگاه کرد گفت مشکل داره دارم از استرس میمیرم😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تهران نمیتونم برم عزیزم

من از قزوین دارم غربالگری هامو میرم تهران. کاش شمام میشد بری. عزیزم چرا آزمایش غربالگری اول رو ندادی. معمولا جواب سونوی ان تی رو میبرن آزمایشش رو هم انجام میدن کاش شمام میرفتی

من از قزوین دارم غربالگری هامو میرم تهران. کاش شمام میشد بری. عزیزم چرا آزمایش غربالگری اول رو ندادی ...

من اصلا نمیدونستم آزمایش هم داره رفتم پیش متخصص زنان هیچی نگفت بهم فقط یدونه کد رهگیری داد برای سونوی ان تی

من اصلا نمیدونستم آزمایش هم داره رفتم پیش متخصص زنان هیچی نگفت بهم فقط یدونه کد رهگیری داد برای سونو ...

خاک تو سرش کنن اینم میگن متخصص. انشاالله که خیره و چیزی نیس خیلی از اینا که ریسک میزنن بعدش پیگیری بیشتر میکنی هیچی نیس

پریناتولوژ خیلی خوب و متعهد میشناسم دکتر سعیده شاه علی خیلی دلسوز هست و با تجربه . به نظرم پیش ایشون ...

سلام عزیزم به چند تا متخصص نشون دادم جواب آزمایشمو همشون گفتن باید آمنیوسنتز بدی فردا قراره برم ......

2825
2823
2791
2779
2792