2777
2789

عروسی دختر خالم امشبه 

مادر شوهرم اینا فردا شب بلیط دارن از مکه برمیگردن 

قرار بود فردا مهمون از شهرستان بیاد زنگ زدن دعوت کردن منم نتونستم برم عروسی 

حالا که ظهر شده همه مهمونا کنسل کردن و گفتن نمیتونن بیان!

واقعا چیکار کنم الان اینقدر گریه کردم که خدا میدونه 

الانم راه بیفتم به عروسی نمیرسم چون شهر دیگس

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

مگه چقدر فاصله دارین تا ۹ شب میرسی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمونا قرار بوده بیان خونه شما؟ دختر و پسرای دیگه ش چی.. شما عروسیت رو میرفتی.. نمیدونم موقع کار و مهمونی چرا آویزون عروس میشن.. مادرشوهر منم تفریحش با دخترشه.. هروقت مهمون داره و باید غذا بپزیم به من و جاریم زنگ میزنه، به این بهونه که مهمونش دستپخت منو دوست داره😏

مگه چقدر فاصله دارین تا ۹ شب میرسی

نه نمیرسم ده ساعت راهه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

چ ربطي بع مادرشوهرت داره

بخاطر مهمونای اونا نرفتم چون قرار بود بیان خونه ما

مهمونا قرار بوده بیان خونه شما؟ دختر و پسرای دیگه ش چی.. شما عروسیت رو میرفتی.. نمیدونم موقع کار و م ...

شوهرم تکه ...

آره قرار بود بیان خونه ما

با هواپیما برو خب

بلیط گیرم نیومد همه پره 😭😭😭

چ ربطی به مادرشو۶رت داره

نوشتم پایین

شما ك مطلع بودي عروسي داري ميگقتي من بايد برم عروسينميتونم باشم. و روز قبل ميرفتي شهر عروسي.

همینجوریش عروس بدم وای به حال اینکه میگفتم