2777
2789

سلام‌مامانا یه سوال ازتون دارم.شما همین یه بچه رودارین؟یابازم بچه دارید؟اون یکی هاسالمن؟اون مشکلات ندارن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

پسر من بیش فعالی خفیف داره 

هیحانش به شدت بالاست  

و مشکل کلیه و روده داره

۴سالشه 

پسر بزرگم۱۴سالشه کاملا سالم و نرمال

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

فامیلمون یه دختر داره اروم خانم ساکت با کمالات 

بعد پسرش شلوغغغ

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من دختر بزرگم اتیسم هست عقب ماندگی ذهنی وجسمی وبیماری صرع داره. قبل از بارداری دوم ازمایش ژنتیک دادیم گفتن سالم هستین باردار شدم دوقلو 32هفته زایمان کردم الان خداروشکر بچهام سالم هستن فقد پسرم چشماش انحراف داره یکسال وچهارماهشه فقد چهاردستو پامیره وبلده تنهایی بایسته ولی هنوز راه نمیره واینکه چشماش شدیدا انحراف داره

سلام عزیزمپسر من بیش فعالی خفیف داره هیحانش به شدت بالاست و مشکل کلیه و روده داره۴سالشه پسر بزرگم۱۴ ...

خداروشکر پس اون یکی سالمه.من بچم بیش فعالی اضطراب داره.بعضی وقتا به سرم‌میزنه یکی دیگ بیارم اما میترسم..

وسواس ژنتیکی هست و اکثرا همه ی بچه های خانواده دارن و هر زمان ممکنه نشون بده تیک و بیش فعالی همژنتیک ...

ب نظرت کسی‌ک بچه اش این‌مشکل داره دیگه باید بچه نیاره باید چکار‌کنه؟

من دختر بزرگم اتیسم هست عقب ماندگی ذهنی وجسمی وبیماری صرع داره. قبل از بارداری دوم ازمایش ژنتیک دادی ...

ازمایش ژنتیکتون قبل  بارداری بود؟رفتین ازمایش دادین ازتون پرسیدن چه بیماری هایی توخانوادتون هست؟یا یدونه ازمایش کلی گرفتن ازتون؟ببخشیدمیپرسم الان پسرتون بردین دکتر گفتن سالمه؟پس چراچشاش انحراف داره چراتاالان راه نیفتاده؟.بعد توبارداری ازمایش های خاصی نگرفتن ازتون؟

ب نظرت کسی‌ک بچه اش این‌مشکل داره دیگه باید بچه نیاره باید چکار‌کنه؟

من خودم این مشکلات را دارم 

گاهی حس میکنم خیانته تگر بچه بیارم 

گاهی هم دل ادم میخواد

بابام که ژنتیکشو بهمون داده وقتی فهمید باید دارو بخوریم خیلی ناراحت شد و. گفت اگر میدونستم هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

تصمیم سختیه 

بیماری های روان چیزی نیست کت یکی دوروزه باشه 

از وقتی که اشکار میشه تا اخر عمر باهاته و باید تحت درمان باشی

اگر هزینه ی درمانو مشاوره نداری که بنظرم کلا بیخیال شو 

اکر داری هم نمیدونم واقعا

امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری

من دختر بزرگم اتیسم هست عقب ماندگی ذهنی وجسمی وبیماری صرع داره. قبل از بارداری دوم ازمایش ژنتیک دادی ...

وقتی سالمین وقتی سابقه فامیلی ندارین چرادختر بزرگت این مشکل هارو داره دکتر چیزی نگفت؟