2777
2789
عنوان

متنفرم از زندگیم

400 بازدید | 12 پست

متنفرم از خانه داری کلا متنفرم از این مدل زندگی

وقتی شب میشه انقدررر خوشحال میشم،دلم نمیخاد صب بشه پاشم کار خونه انجام بدم جارو بکشم ظرف بشورم غذا بپزم با بچه و شوهر سروکله بزنم،

بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام دادم۱۴سالگی ازدواج کردم نه بچگی کردم نه جوونی کردم نه هیچی تا خودمو پیدا کردم دیدم وسط مشکلات زندگی زناشوییم،همش خودمو سرزنش میکنم نمیتونم مسئولیت همسر و مادر بودنمو قبول کنم با بچم و همسرم بد رفتاری میکنم همش عصبیم واقعا دست خودم نیست دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوبه ؟ منم زود شوهر کردم دبیرستانی بودم ولی از زندگیم راضبم با اینکه زود حامله شدم و افتادم ب ...

شوهرم خوبه طفلی بچمم ساکت و ارومه ولی نمیدونم چمه من ادم متاهلی نبودم شایدم بودم چون بچگی و نوجوونیم پای متاهلی گذشت زده شدم الان کشش ندارم دیگه

واقعا تو ۱۴ سالگی میدونستی دو دول چیه؟ چه کاربردی داره؟ 😐‌چطور تو این‌سن رابطه برقرار میکنید اخه

تربیت خانواده خیلی مهمه تو این زمینه که متاسفانه من ازش برخوردار نبودم و با دوست ناباب افتادم و شد انچه که نباید میشد

تو نیاز به تفریح داری نیاز داری یه وقتایی برای خودت باشی تنهایی بیرون بری خرید کنی از فضای خونه دور بشی منم مثل توام💔

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
دقیقا بزرگترین مشکلم همینه نمیتونم بپذیرم

به این فکر کن تو تنها کسی نیستی که این اتفاق براش افتاده من خودمم ۱۵ سالگی ازدواج کردم کاملا درکت میکنم ولی پذیرفتم که مسیر زندگیم این بوده 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم