2777
2789

بچه ها خب نمیدونم از کجا بگم من امسال امسال کنکوریم اردیبهشتم تعریفی نداشت بعد الان نمیدونم چه شوکی بهم وارد شده نمیتونم بخونم راستش خیلی دلم میخاد بشینم سفت و سخت برای سال دیگه بخونم و اون چیزی رو ک میخام بیارم میدونم سال دیگه چقد سخته ولی من خودمو آماده میکنم نه که کلا نخونم الان نه میخونم ولی کم بعد امروزم پاشدم صبح زود برم کتابخونه سفت و سخت بخونم بابام دراومده میگه امسال هر چرت و پرتی قبول شدی باید بری من سال دیگه نمیزارم بخونی😐 اصن با این حرفاشون گند میزنن تو روحیه آدم منم اصن بغض گرفتم نتونسم بخونم گرفتم خابیدم تازه میگن چرا😐 خیلی خسته شدم واقعا ازشون شما یه راهی جلو پا من بزارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکور نمون

نمیتونی بخونی

برو دانشگاه حال و هوات عوض بشه

بعدش دوباره بخون یا یه تصمیم دیگه بگیر

تازه سال بعد باید سازدهم رو هم ترمیم کنی

به این فکر کن که درسای یازدهم رو باید +دوازدهم بالای 18 بگیری

اگر خانوادت مخالفن نمون از من به تو نصیحتاعصابتو خورد میکنن افسردگی میگیری

بابا خب من نمیخام دیگه از اینا پول بگیرم میخام برم یه شغل خوب یه درآمد خوب بخدا نمیتونم اینطوری هم🥲🥲

راستشو بگم قبلا خوندم خب ولی هم یادم رفته هم سوالای کنکور خب سخته با چند تا تست نمیتونی از پسشون بر ...

این ۱۰ روز همه تلاشت رو بگن اگر چیزی که دوست داشتی قبول شدی که هیچ اگرم نه اون موقع فکر میکنی به اینکه پشت کنکور بمونی یا نه الان وقت فکر کردن به اون نیست 

پشت کنکور نموننمیتونی بخونیبرو دانشگاه حال و هوات عوض بشهبعدش دوباره بخون یا یه تصمیم دیگه بگیرتازه ...

برم دانشگاه دیگه کارم سخت میشه

اره میدونم خیلی بهش فکر کردم چاره ای ندارم