2777
2789
عنوان

بچه ها به خصوص کنکوریا یه لحظه میاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست
من تراز اردیبهشتم ۷۰۰۰ شدنهایی ها خم به غیر از زبان بقیش بد نبودولی بازم برای داروسازی اصفهان خب فکر ...

تیر رو هم بده شاید دارو نشه ولی پیرا و اینا که میشه حتما دارو میخوای؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو دوست دارم اخه علاقه+ درآمد🥲🙃البته + پشت کنکور🥲

اره ولی الان دیگه اونطثری هم که فکر میکنی نیست وضع مالی داروسازها ولی هب علاقه بحثش جداست 

سال اولت بود یا پشت کنکور بودی؟ به نظرم الان ذهنت رو خراب نگن تلاشت رو بکن تیر رو هم بده الان میتونی کلی رتبه ات رو بیاری جلو بعد که تیر رو دادی اصلا خدا رو چه دیدی شاید نخواستی بمونی و خواستی بری دانشگاه که اگر این چند روز رو بخونی میتونی رتبه بهتری بیاری و رشته های بهتری انتخاب کنی فیزیو و پرستاری و…. اگر هم خواسنی بمونی که اون موقع فکرشو بکن الان وقت نذار براش 

اره ولی الان دیگه اونطثری هم که فکر میکنی نیست وضع مالی داروسازها ولی هب علاقه بحثش جداست سال اولت ب ...

راست میگی خیلی اشتباه کردم به نظرت تو این ۱۰ روز میتونم رتبه برای بیوتکنولوژی رو بگیرم؟

میدونم من علاقم به کار توی آزمایشگاس

شما میدونی رشته بیوتکنولوژی درآمدش چطوریه ؟

راست میگی خیلی اشتباه کردم به نظرت تو این ۱۰ روز میتونم رتبه برای بیوتکنولوژی رو بگیرم؟میدونم من علا ...

حالا درست کردن دارو یا هر چیز دیگه کلا به کار توی آزمایشگاه خیلی علاقه دارم 

خداکنه بشهمرسی ازت که وقتتو گذاشتی راهنماییم کردی عزیزمایشالا همیشه موفق باشی💙💙💙💙

۱۰ روز مونده میدونم خیلی سخته ولی عوضش بعد کنکور حسرت نمیخثری که چرا میتونستم رتبه ام رو فلان قدر بیارم جلو و الان با خیال راحت امتخاب رشته کنم ولی نکردم میدونم خسته ای ولی کسانی به چیزی که دلشون میخواد میرسن که وقتی بقیه نا امیدن اونا درس بخونن و ادامه بدن حتی با خستگی 

سعی کن پارت های چهل دقیقه ای یا نبم ساعته بذاری و بینش ۵ دقیقه استراحت کنی اینطوری بهتره الان 

انشالله به چیزی که دوست داری برسی 

خواهش میکنم ❤️❤️❤️

۱۰ روز مونده میدونم خیلی سخته ولی عوضش بعد کنکور حسرت نمیخثری که چرا میتونستم رتبه ام رو فلان قدر بی ...

مرسی گلم واقعا مرسی

برام دعا کن که بتونم 🥲🥺💙💙💙💙

وایییییی چقدر منیییییی💔💔💔😭

منو حتی نمیگن هر رشته‌ای شد برو بخون فقط باید همون رشته‌ای که میگن بیارم وگرنه نه میزارن بمونم پشت، نه محلم میزارن، فقط نگفتن اسممو از شناسنامه‌شون خط میزنن😅💔

وایییییی چقدر منیییییی💔💔💔😭منو حتی نمیگن هر رشته‌ای شد برو بخون فقط باید همون رشته‌ای که میگن بیا ...

هعی چه فرقی داره اجی بالاخره هیچ کدوم نمیزارن پشت بمونیم ولی من نمیتونم باید بمونم🥲😭

هعی چه فرقی داره اجی بالاخره هیچ کدوم نمیزارن پشت بمونیم ولی من نمیتونم باید بمونم🥲😭

منممممم💔😭😭😭

بیشتر میترسم جلو فامیل کم بیارم، آخه اونام بچه همسن من دارن😭😭😭💔

واییییی امسال که سال اولم بود مامانم اینجوری باهام برخورد میکرد وای به حال اون روزی که بخوام پشت بمونم🤯😭💔

منممممم💔😭😭😭بیشتر میترسم جلو فامیل کم بیارم، آخه اونام بچه همسن من دارن😭😭😭💔واییییی امسال که س ...

واای تو منی؟؟؟

منم زیاد همسن دارم و میدونم ک قراره جر بخورم