2777
2789
عنوان

جواب آزمون نهایی ابتدایی‌ کی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه ماشاالله ظرفیت خیلی بالاست حتما ان شاالله به امید خدا قبول میشید، نمره تون هم که خوبه

شرکت کننده هاام زیادن متاسفانه😔و هیچ امتیازیم نداشتم یکی میگفت مجردا ب چ امیدی شرکت کردن ردشون میکنن

مردها اکثرا قبولن مخصوصا اگر سایقه تدریس داشته باشند

سابقه تدریس نداره، آره همه میگن خودم هم بین دوستام دیدم همسرشون یا برادرشون راحت قبول شدن بدون تلاش زیاد اما یه بحث دیگه هست آقایون برای مصاحبه همه شون خوب عمل میکنن، من امید دارم که قبول بشه یعنی از روز اول داشتم با اینکه بخاطر مشغله کاری نتونست بخونه، ولی استرس هم دارم در کنارش،

شرکت کننده هاام زیادن متاسفانه😔و هیچ امتیازیم نداشتم یکی میگفت مجردا ب چ امیدی شرکت کردن ردشون میکن ...

نه اصلا اینطور نیست ان شاالله خبر قبولیتون رو همین جا بیاید بگید

انشاالله قبولی نهاییتمن خواب دیدم استادم ارزیابم بود گفت۱۵۰گرفتی ردی😂

خدا نکنه ان شاالله خیره، من اصلا نا امید نیستم و به رد شدنش فک نکردم از روز اول اما واقعا استرس دارم چون کار همسرم سخته و خداروشکر اما بدقولی و ... توش زیاده، حتی روزی که ثبت نام کردیم هر دومون، مادر شوهرم گفت اشتباه کردید ثبت نام کردید! دلم واقعا شکست

خدا نکنه ان شاالله خیره، من اصلا نا امید نیستم و به رد شدنش فک نکردم از روز اول اما واقعا استرس دارم ...

ب بقیه ربطی نداره عزیزم من ب هیچکس نگفته بودم فقط یکی میدونست ک اونم دهن لقی کرد ب همه گف اگ قبولنشم ابروم میره

انشاالله قبولشی بخاطر مادرشوهرتم ک شده😂

ب بقیه ربطی نداره عزیزم من ب هیچکس نگفته بودم فقط یکی میدونست ک اونم دهن لقی کرد ب همه گف اگ قبولنشم ...

اشتباه من همین بود که همه رو خبر کردم، من منتظر جواب آزمون همسرم هستم، خودم دبیری شرکت کردم و نتونستم بخونم خیلی گرفتاری پیش اومد برام