2777
2789
عنوان

جواب آزمون نهایی ابتدایی‌ کی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله اگه همت کنم بخونم خدا بخواد قبول میشم ولی، متاسفانه ذهنم خیلی درگیر همه چی میشه تمرکز ندار ...

هدف مشخص کنی حتما میتونی،اتفاقا امسال ی خانمی باهمسرش باهم شرکت کرده بودن خانمه هم نمره عالیی اورده بود همسرشونم مطمئنم جفتشون قبولن

انشاالله شماام سال دیگ قبول نهاییشید

هدف مشخص کنی حتما میتونی،اتفاقا امسال ی خانمی باهمسرش باهم شرکت کرده بودن خانمه هم نمره عالیی اورده ...

ممنون عزیزم ان شاالله، متاسفانه من خیلی راحت بهم میریزم، چون آدمی هم نیستم که جواب طرف رو بدم بیشتر دق میخورم، خودمم از این وضعیت ناراحتم بجای اینکه پا شم یه کاری کنم فقط غصه میخورم

ممنونم زنده باشید، من منتظر جواب آزمون همسرم هستم، آنقدر که استرس کشیدم برا کتبی و مصاحبه و نهایی ش ...

فدات

آره انشاالله هم خودت هم همسرتون قبول میشید 

اموزگاری خیلی طولانی شد واقعا همه خسته شدن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺