2777
2789
عنوان

یسوال راجب رمز پویا

79 بازدید | 8 پست

اگه رمز پویای ی کارتی و فعال کنم یوقت امکان کلاهبرداری اینا هست؟؟ بعد میگن وقتی فعال کنی هرکاری خاستی کنی دوباره ی رمز پویای دیگه برات فعال میشه خب اینجوری پس اون رمز اولیه که از خودپرداز میگیریم که فایده ای داره پس🫤

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر عملیات بانکی بخوای انجام بدی رمز پویا برات اس ام اس میشه.در واقع برای هر عملیات یه رمز پویای خاص ...

پس اون رمز اولیه چیه؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

رمز اولی که از عابر میگیری برای تراکنش‌های زیر ۱۰۰ تومن قابل استفادس

عه مثلاً بخام ۱۰ تومنی شارژ بگیرم باید این رمز پویا و ک از خودپرداز گرفتم بزنم؟

پس اون رمز اولیه چیه؟

اون رمز دومه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عه مثلاً بخام ۱۰ تومنی شارژ بگیرم باید این رمز پویا و ک از خودپرداز گرفتم بزنم؟

من برای همه یییییییی پرداختام از رمز پویا استفاده میکنم رمز دوم ندارم اصلا ..از پنج تومن تاااااا خیلی ببشتر

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

همراه بانکتم نصب کنی راحت راحتی . اون چهار رقمیه روز اول اون یکی رمز دومه منم ندارم اصلا اینم ک اسمسش میاد رو گوشیت رمز پویاست هردفه یدونه جدید بخاطر ایمن بودنش ، اون پویایی که از بانک میگیری زیاد بکار نمیاد