2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

186 بازدید | 10 پست

بچه ها چندتا بسته سبزی خشک داخل مشمع های مختلف داشتم کنار نعناع خشک بودن همه شون بوی نعناع خشک گرفتن الان نمیدونم هرکدوم چیه ؟

چه جوری تشخیص بدم؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
مگه رو سبزیا برچسب نمیزنی!!!    

نه اینارو مادربزگم داده بود هر موقع میرم پیشس یا میاد برام میاره  یادم رفته بود برچسب بزنم 

تهرانه ها منتهاعشق این کارارو داره 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا از این شیشه های پلاستیکی بگیر نعناهات بریز داخلش

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
اولا از این شیشه های پلاستیکی بگیر نعناهات بریز داخلش

عزیزم همه سبزیهام تو‌ظرفه منتها اینا رو برام اوردن یادم میرفت برچسب بزنم یا خالی کنم

مرسی از راهنماییت