دخترم ششم دولتی هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن. برای هر درسی یکی فارسی یکی نگارش یکی ریاضی یکی...منم یک گروه تشکیل دادم و چند تا از مامانا رو عضو کردم حرف زدیم و قرار شد شنبه بریم مدرسه اعتراض کنیم...حالا پشیمون شدم و میترسم ...میترسم بریم مدرسه بگن معلم نداریم و عوض نکنن و همه چیز سر من بشکنه و با من و بچم لج بشن...مخصوصا که هنوز دختر کوچیکم سال دیگه هم قراره بره اونجا...میترسم همین معلم های خیلی پیر که با دخترم خوبه اونموقع دشمن بشه اگه بفهمن من گروه زدم....چیکار کنم؟ گروه رو پاک کنم؟ برم مدرسه؟ بگم پشیمون شدم نمیام؟؟ دارم از استرس میمیرم..امتحان نهایی ششم چجوریه؟
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی بشین باهاش تمرین کن نه به خودت استرس بده نه دخترت من چی بگم یازدهمم اگر خراب کردم تو کنکورم تاثیر داره
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
تازه الان اول ساله از الان بهش استرس وارد نکن . ولی اگه هم بر فرض مثال امتحانشو خوب داد حتما ببرش مدرسه نمونه دولتی و تو آزمون تیزهوشان که فکر کنم طرفای عید برگزار میشه شرکتش بده و از قبلش هم کلاس هوش و ریاضی بفرستش. مدرسه نمونه دولتی اصلا آزمون نداره ، اولش شاید بهونه بیارن ثبت نام نکنن ولی شما باید خیلی پیگیر باشی و هرروز بری و حتی شده یه مبلغی اضافه تر بده ولی مدرسه معمولی نفرستش که فضاش خیلی سمیه و بچت آسیب میبینه.
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂