چن ماه بود اقدام بودیم و هربار کسیو تو خیابون میدید میگفت منم بابا شم ا فک میکردم خیلی دوست داره بابا شه و وقتی بشنوه از ذوق نتونه رو پاش واسه امروزم که بهش خبر دادم خوشحال شد ولی فقط کلامی انتطار داشتم یه کادویی یه سوپرایزی یه جشن دونفره ای هیچ حتی امشب بهش تاکید کردم که این پدیده جدید داره تو زندگیت اتفاق میفته و خیلی پدیده مهمیه مردم به این سختی باردار میشن عذاب میشن ت الان باید خیلی قدر بدونی ک مفتی بچه دارشدی تازه ناراحت شد ک چرا میگی سوپرایزم نکردی یا جشن نگرفتی امتظارداشتم حتی یه شاخه گل چه کنم این کارارو بلد نیس شایدم واقعا بچه دوست نداره فقط اداشو درمیاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم این کارا رو بلد نیست ،منم مثل شوهرتم تو دلم خیلی خیلی ذوق میکنم ولی نمیتونم نشون بدم یا به طرف مقابلم ابراز علاقه کنم به خاطر خبر خوشحالی که بهم داده فقط خیلی هنر کنم میگم فداتبشم همین
همسر منم اولش که گفتم کاری نکرد اما بعد که رفتیم سنو برام دستبند خرید صبر داشته باش جنسیت هم فهمید دختره باز طلا خرید برای بچمون الآنم دخترمو خیلی دوست داره
عزیزم شما نگاه و سلیقهات فرق داره همه ی باباهای خوشحال و قدردان ک جشن دونفره نکرفتن
چرا فکر میکنی جشن گرفتند نشانه ی خوشحالیه ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.