2777
2789
اومدم

مرسی عزیزممم

من به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم . هیچ حرف عاشقانه ای بینمون نبوده تاحالا .
چند روز پیش برای اولین بار یذره ازم تعریف کرد از ظاهرم
بنظرتون این تعریفا ادامه پیدا میکنه ؟  
اونم بهم حسی داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزممممن به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم . هیچ حرف عاشقانه ای بینمون نبوده تاحا ...

صرفا یه تعریف نبوده منتظر واکنش از توعه یه حسایی بهت داره ولی تو اگه خوشت میاد باید کشش بدی رابطه خوبی میشه

صرفا یه تعریف نبوده منتظر واکنش از توعه یه حسایی بهت داره ولی تو اگه خوشت میاد باید کشش بدی رابطه خو ...

مرسی عزیزممم درسته

قشنگ مشخصه میخواد حس حسادت منو فعال کنه 

می‌گفت به دختر هست تو شاگردام شبیه توعه یذره 

حستون درسته شما ؟ 

اره میشی

عریزم میشه به منم بگی   کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مرسی عزیزممم درستهقشنگ مشخصه میخواد حس حسادت منو فعال کنه می‌گفت به دختر هست تو شاگردام شبیه توعه یذ ...

نه این ربط نداره ولی حسم میگه ازش بپرسی خوشت اومده ازش با شوخی خیلی رابطه رو جلو میبره