2777
2789

اصطلاحا تک بعدی بودن خوبه یا چند بعدی؟مثلا یه حرفه بلد باشی ولی عالی باشی و چیزای دیگه ۰ باشی یا تو شاخه های بیشتری متوسط باشی و بتونی گلیمتو از آب بکشی بیرون؟

تو شاخه مورد علاقت حرفه ای بشی

و تو موارد دیگم هرکدوم اینقد 👌

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود من دومی رو ترجیح میدم ( تو همه چی دستی بر آتش داشتن !😂) برا همینم هرکاری که لازمه‌ی یه زندگیه مستقله رو یاد گرفتم ، چه مردونه ، چه زنونه !😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

اخه نمیشه که تو چند تا کار عالی بود عالی بودن تو یه حرفه چندین سال زمان میبره

مثلا نمیشه تو شغل و تحصیلات موفق بود همزمان آشپزی و رانندگی خوبی داشت؟

تا جایی که بتونم کمک میکنم فقط از اطلاعات شخصی خودم نمیتونم بنویسم🧡

من همیشه سعی کردم معمولی باشم ،ینی توی هیچ چیز تمرکز نکردم که ۱۰۰ خودمو توش بزارم و بهترین بشم ،هی از این شاخه به اون شاخه پریدم،الان انقدر تو همه چی معمولیم که اصلا به چشم نمیام،حتی به چشم خودم ،تو همه چی معمولیم و ببین این افتضاحه،تمرکزتو بزار رو یه چیزی که ۱۰۰ بشی،حتی برای ۹۹ هم تلاش نکن چون نتیجه اش قرار نیست ۹۹ بشه 

راستش اینکه توی یک کار حرفه ای باشی خیلی خوبه و منم اینو خیلی دوست دارم از طرفی اصلا خوب نیست که تک بعدی باشی 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

مثلا نمیشه تو شغل و تحصیلات موفق بود همزمان آشپزی و رانندگی خوبی داشت؟

اره خب اینطوری میشه ولی مثلا به این فکر میکردم که نمیشه که یه تحصیلات خیلی عالی داشت همزمان مثلا تو موسیقی هم استاد بود

راستش اینکه توی یک کار حرفه ای باشی خیلی خوبه و منم اینو خیلی دوست دارم از طرفی اصلا خوب نیست که تک ...

اره ولی اخه وقتم نیست که تو دو کار یا چند تا فوق العاده بود کسایی که تو یه رشته ی خاصی نام اور میشن زندگیشونو فقط تو اون راه گذاشتن ولی من دوست ندارم فقط رو یه کار همیشه زوم کنم

اره ولی اخه وقتم نیست که تو دو کار یا چند تا فوق العاده بود کسایی که تو یه رشته ی خاصی نام اور میشن ...

بله درسته 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من همیشه سعی کردم معمولی باشم ،ینی توی هیچ چیز تمرکز نکردم که ۱۰۰ خودمو توش بزارم و بهترین بشم ،هی ا ...

اخه پس بقیه ی هنرای دنیا چی؟ دوست ندارم کل عمرم به یه کار خلاصه شه