2777
2789
عنوان

از دست دخترم سرسام گرفتم خدایا

1368 بازدید | 76 پست

دخترم. 18ماهشه ی پسر 6ماهه هم دارم 

خدایا دخترم این دوسه روز به شدت اذیت می‌کنه یعنی بی‌قراری شدید می‌کنه یا میگه بزارمنو رو پات یا میگه تکونم بده یا الکی غر میزنم گریه می‌کنه بهونه میگیره امروز دیگه قرص آرامبخش خوردم واقعا خستم نمیدونم چیشده اینجور شده تحملمو از دست میدم دعواش میکنم 😭بچم گناهی نداره خاک تو سر من ک بچمو دعوا میکنم هیچکسم‌ درک نمیکنه دوتا بچه همزمان بزرگ کردن چجوریه همسرمم حتی ی لیوان جابجا نمیکنه خسته شدم کاش زود بزرگ شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره دندون درمیاره. معمولا بی قراری بچه ها بی علت نیست من پسرم 7سالش بود چند روز خیلی اذیت کرد من فثر میکردم از قصد میکنه دعواش کردم بعد دیدم طفلک آبله مرغون گرفته بود بدنش ریخت بیرون

عزیزم شما قطعا نیاز به کمک داری که متاسفانه همسرت متوجه نیست . شما تقریبا داری یه دوقلو رو دست تنها بزرگ میکنی ‌ الان تابستونه دختر بزرگی سن راهنمایی دبیرستان توی نزدیکانت نیست یکم روزا بیاد کمکت ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من‌فقط دارم‌تجزیه تحلیل میکنم این فاصله ی سنی رو ،واقعا از بچه ۱۸ ماهه چه انتظاری دارین از اون شوهری که فقط بچه ساختن و بلده گله کنید و کمک بگیرید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کاش مردا بفهمن باید تو کار های شخصی بچه مسیولیت قبول کنن

یعنی بقران نمیدونی چقدر دارم عذاب میکشم همسرم حتی ی پوشک برا بچه عوض نمیکنه از سرکار میاد فقط استراحت می‌کنه دراز می‌کشه میخوره فیلم میبینه تا روز بعد