2777
2789
عنوان

مردی که زیاد به خانما نگاه میکنه

251 بازدید | 23 پست

بچه، ها با یه اقایی تو رابطه هستم قصدمون ازدواجه تقریبا اوکی هستیم منتها خیلی به خانما نگاه میکنه وقتی بیرونیم، مثلا پاره با من صحبت میکنه یه خانم رد میشه قشنگ سرش میچرخه! دقت کردم اصلا ربطی به میزان زیبایی یا پوشش خیلی خاص اون خانم هم نداره کلا اینطوریه! 

ایا این ایراد در حدی هست که بخوام بذارمش کنار؟! 

دوسشم دارم اخه... از نظر محبت کردن بهم هیچی کم نمیذاره از حسش مطمئنم... ولی... 

بعدا اذیت میشی میتونی بهش بگی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

ایرادش به قدری کافیه که حتی اگه خوشتیپ ترین و پولدارترین و خوش اخلاق ترین هم باشه باز باید بذاریش کنار

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خانوما نگاه میکنه

یا‌کلا هر کی رد میشه اینکارو میکنه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

چه توجیحی داره این رفتار

فکر کن یه خانم هر مردیو می‌بینه سرشو بچرخونه نگاش کنه

نرماله ؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید