2777
2789
عنوان

چند لحظه بیاین لطفا

122 بازدید | 14 پست

سلام شب همگی بخیر. 

خواستگارم بیست و سه چهار سالشون هست، دانشجوی حقوق هستن و آزمون رو هم قبول شدن. از نظر مذهبی و سیاسی همون چیزی هستن که مطلوب من هست. پدر و مادرشون هم هردو استاد دانشگاهن. الان شاغل هم هستن.

از طرفی خانواده هامون شبیه هم هستن ولی تحصیلات پدر و مادرم لیسانس هست و خانواده آقا وضع مالیشون بهتره. حالا کم و کیفش رو نمیدونم. من خودم هنوز در حال تحصیل هستم. 

یه چیزی که در مورد من هست، اصلا از اینکه پایین تر از کسی باشم، خوشم نمیاد و کم و بیش برای این موضوع تلاش کردم.

همه اینا به کنار، چهره چقدر براتون اهمیت داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا که گفتی به کنار سنش خیلی برای ازدواج کمه. پسر ۲۴ ساله بچه س

تا حدی قبول دارم. ولی تا جایی که شناخت دارم، رفتارشون غیرقابل تحمل نیست مثل یک سری از آقایون توی این سن. خیلی مودب و محترم هست.‌..

آره همیشه میگن زن ها مردیو می‌خوان که ازشون بالاتر باشه ولی من اینجوری نیستم نمی‌خوام پایین تر باشم ،،، چهره هم خیلی برام مهمه خب چهره باعث میشه من جذب بشم و اخلاق خوب و وضع مالی مناسب باعث ادامه دار شدنه ازدواج و خوب پیش رفتنش میشه 

آره همیشه میگن زن ها مردیو می‌خوان که ازشون بالاتر باشه ولی من اینجوری نیستم نمی‌خوام پایین تر باشم ...

من با یه مشاور صحبت کردم. گفت خیلی ها بودن که حتی تا عقد به دلشون نمی نشسته شخص ولی الان عاشق همسرشون هستم.

ولی من اصلا برنمیتابم

تا حدی قبول دارم. ولی تا جایی که شناخت دارم، رفتارشون غیرقابل تحمل نیست مثل یک سری از آقایون توی این ...

بحث اخلاقش نیست. برای پسر تو این سن مسئولیت زندگی رو پذیرفتن بسیار سخته و احتمال فروپاشی و جا زدنش وسط زندگی بالا میره. الان تو سنی هست باید معاشرت کنه تفریح کنه شغل ثابت پیدا کنه‌ و از لحاظ مالی استیبل بشه

بحث اخلاقش نیست. برای پسر تو این سن مسئولیت زندگی رو پذیرفتن بسیار سخته و احتمال فروپاشی و جا زدنش و ...

خب از نظر مالی و شغلی اوکی هست. شما چه سنی بودن همسرتون وقتی ازدواج کردین؟

نمیدونم والا گیج شدم...

خب از نظر مالی و شغلی اوکی هست. شما چه سنی بودن همسرتون وقتی ازدواج کردین؟نمیدونم والا گیج شدم...

۳۴. معیارم این بود که زن مرد زیر سی سال نشم چون میدونم تو چه فازایی هستن اطرافم زیاد دیده بودم. مردای الان تو این سن شلوارشونو نمیتونن بکشن بالا. قدیمو نبین مجبور بودن از بچگی کار کنن و تو جامعه باشن